Compact Rent BV neemt verhuuractiviteiten ACDE Europe BV over


Compact Rent BV heeft begin juni de verhuuractiviteiten van ACDE Europe BV uit Duiven overgenomen.

Het gaat om de verhuur van aanbouwdelen zoals sloophamers, sorteergrijpers en trilblokken voor machines tot 25 ton.

“Door de overname breiden we ons assortiment van aanbouwdelen verder uit,” vertelt Koen Voskuilen, directeur van Compact Rent BV, die tevreden is met de overname van de huuractiviteiten van het bedrijf uit Duiven.

“ACDE Europe BV is immers specialist op het gebied van aanbouwdelen, en heeft een uitstekende naam opgebouwd als importeur van onder andere Atlas Copco en Kenguru.”

ACDE Europe BV gaat zich volledig focussen op de verkoop van diverse aanbouwdelen. “Dat heeft in de afgelopen jaren zo'n hoge vlucht genomen, dat we besloten de verhuuractiviteitein over te dragen aan Compact Rent BV,” laat directeur Karel Glaaser van ACDE Europe BV weten.


Compact Rent is een GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) verhuurder, die met elf vestigingen door Nederland een landelijke dekking heeft. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in het land van Maas en Waal, is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines, zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De verhuurvloot van Compact Rent BV is met circa 280 machines van 800 kilo tot 26 ton en een ruim assortiment aanbouwdelen uniek in Nederland.Meer info: http://www.compactrent.nl.

>Terug naar nieuws