Rentpro - Websites en webwinkels voor de verhuurbranche


Rentpro biedt hét webwinkel pakket voor de verhuurbranche. Met dit aantrekkelijk geprijsde pakket kunt u snel en eenvoudig uw verhuurproducten aanbieden en bent u verzekert van verhuur orders.

De webshop en bestelproces zijn afgestemd op verhuurprocessen en houden rekening met optiesborgen vooruitbetaling. Uw klanten kunnen oa. met iDEAL eenvoudig en direct betalen. Ook offerte aanvragen of reserveringen zijn met Rentpro mogelijk

De wijzigingen in de productvoorraden worden bijgehouden en zorgen ervoor dat er alleen orders gemaakt kunnen worden, die ook daadwerkelijk geleverd kunnen worden. Is het gewenste product niet beschikbaar? Dan worden er alternatieven geboden.

Met behulp van slimme tools kunt u het persoonlijke contact met uw klanten behouden, ze van advies blijven voorzien en bovendien extra omzet genereren.

 

Rentpro heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van webshops voor de verhuurbranche. In 1999 hebben Elja Trum en Michael van Helden, oprichters van Rentpro, de eerste verhuur webshop gelanceerd. Beiden zijn samen succelvol afgestudeerd op een eigen verhuur webwinkel project (Rent it Direct) aan de HTS – Hogere Informatica in Arnhem. Vanaf dat moment zijn ze onafscheidelijk doorgegaan met  het ontwikkelen van webwinkel oplossingen.

De kennis en ervaring die over de jaren is opgedaan bij maatwerk verhuur webwinkels en andere grotere projecten is gebruikt voor de ontwikkeling van een generiek webwinkelpakket, waarbij de focus ligt op een totaaloplossing voor verhuurbedrijven. Zo is er veel onderzoek gedaan over wat wel en niet werkt bij grote klanten door middel van A-B tests. En is er naast de techniek veel tijd en aandacht besteed aan online marketing, gebruikersvriendelijkheid en advies.

Hierdoor profiteert u als klant van specifieke kennis over bijvoorbeeld conversie, waardoor uw website veel sneller haar doelstellingen zal behalen. Ook zijn diverse online uitdagingen, die spelen bij verhuurbedrijven getackeld.

Het doel is om samen met u te kijken hoe een succesvol businessmodel opgezet of uitgebreid kan worden, zodat het eindproduct succesvol is op internet.

Voor informatie neemt u aub contact op via tel: 024 - 359 259 4 of www.rentpro.nl/verhuurwebwinkel/

>Terug naar nieuws