Collé ontvangt eerste JMG Pick & Carry hijskranen


Innovatieve elektrische Pick & Carry hijskranen inzetbaar voor diverse industriële werkzaamheden

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België heeft recent de eerste JMG Pick & Carry Cranes toegevoegd aan haar uitgebreide verhuurassortiment. JMG Cranes is een innovatieve producent van industriële elektrische Pick & Carry hijskranen. Eerder dit jaar is Collé door JMG Cranes benoemd als officieel importeur voor de Benelux.

De hijskranen van JMG worden ingezet bij diverse werkzaamheden in de industrie en bouw. Het laadvermogen, de compact machine en de mobiliteit maken de hijskranen uitermate geschikt voor (industriële) verhuizingen en installatiewerkzaamheden waarbij materiaal ook intern getransporteerd moet worden. Daarnaast zijn de Pick & Carry hijskranen elektrisch (accu) aangedreven en zowel binnen als buiten inzetbaar en laten ze geen sporen achter op de ondergrond.

De verschillende toebehoren zoals een jib, vorken en werkkorf maken de Pick & Carry hijskranen nog breder inzetbaar. De eerste modellen van JMG Cranes in het assortiment van Collé zijn de MC32 (radiografisch bestuurbaar, hefhoogte 4 meter, hefvermogen 3.200kg) en de MC85 (hefhoogte 8 meter, hefvermogen 8.500kg) welke zonder hijscertificaat te bedienen zijn.

Naast de Pick & Carry Cranes van JMG heeft Collé ook diverse Mini rupskranen van Maeda in haar assortiment. Deze compacte bouwkranen met rupsbanden zijn perfect inzetbaar voor gevelonderhoud en glasmontage. Het uitgebreide assortiment van Collé Rental & Sales bestaat naast JMG Cranes onder meer uit de merken Manitou, Palfinger, Magni, Genie, Kramer-Allrad, Wacker Neuson, Aichi, H.A.B.

>Terug naar nieuws