Chinees hoogwerkermerk Sinoboom presenteert zich in Evoluon aan de Europese markt


Het jonge Chinese hoogwerkermerk Sinoboom heeft zich op 11 november in Evoluon in Eindhoven gepresenteerd aan de Europese markt. Nationale en internationale klanten, pers en prospects kregen die dag informatie over de machines van Sinoboom. Ook konden ze de schaar-,en knik-arm telescoophoogwerkers bekijken en uitproberen.

Sinoboom is opgericht in 2007. Het bedrijf beschikt in China over een fabriek van 200.000 m2, waar dagelijks 50 schaarhoogwerkers worden geproduceerd en maandelijks 50 telescoophoogwerkers. Het jonge Chinese bedrijf streeft er naar om binnen enkele jaren een groot marktaandeel te veroveren. De afgelopen jaren heeft Sinoboom achter de schermen gewerkt om de machines te laten voldoen aan de Europese normen, met name op het gebied van veiligheid. De hoogwerkers voldoen aan de benodigde certificeringen, zoals CE, ISO-IAI, ADR en GOST.

De Hoogwerkerstunter uit Bergeijk is de exclusieve hoofddistributeur van Sinoboom hoogwerkers voor de Nederlandse markt. Naast verkoop heeft De Hoogwerkerstunter ook een grote hoogwerker verhuurvloot, bestaande uit schaar-, telescoop-, knik-arm telescoop- en spinhoogwerkers.

Onlangs is Sinoboom Europe in het leven geroepen, dat gaat fungeren als importeur, service-, spareparts- en trainingscentrum van Sinoboom voor de Europese markt,” geven Harold Amendt en Ludo Maenen van Sinoboom Europe aan. “Ook ondersteunen wij Sinoboom bij het ontwikkelen van een Europees dealernetwerk.”

 


Meer info: www.sinoboomeurope.com


>Terug naar nieuws