Collé voegt nieuwe 10-tonner van Wacker Neuson toe aan haar verhuurassortiment


 

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België voegt diverse compacte EW100 graafmachines van Wacker Neuson toe aan haar omvangrijke assortiment.
De Wacker Neuson EW100 is de opvolger van de vertrouwde Wacker Neuson 9503. De investering is onderdeel van een totaalinvestering van ruim 125 nieuwe grondverzetmachines binnen het compacte segment. De diverse grondverzetmachines worden toegevoegd aan het omvangrijke verhuur- en verkoopassortiment van Collé.

De Wacker Neuson EW100, de opvolger van Wacker Neuson 9503, werd geïntroduceerd op TKD in Almere. De 10 tons mobiele graafmachine combineert dankzij de TIER IVi-motor een verbeterd motorvermogen van 15% met een 20% lager brandstofverbruik. Belangrijk onderdeel voor het realiseren van deze brandstofbesparing is de aanwezige ECO-modus op de machine waarmee gewerkt wordt met een gereduceerd toerental en pompvermogen.
Daarnaast beschikt de 10 tonner over een LOW modus (voor fijngevoelig werken) en een POWER modus (voor maximaal vermogen).

Dankzij de geïntegreerde functies en een overzichtelijk display heeft men snel inzicht in de toestand van de machine. Een modern jog dail-systeem (bediening via een draai-drukknop) stelt alle proportionele extra functies op de machines afzonderlijk van elkaar in. Er kan dus eenvoudig gewisseld worden tussen de verschillende aanbouwdelen. Met een snelheid van ruim 40 km/u is de EW100 de snelste mobiele graafmachine in zijn klasse.Naast de EW100 wordt het verhuurassortiment van Collé uitgebreid met diverse modellen van Wacker Neuson zoals de 803 dual power, de 1404, de ET24 , de EZ38, de 50Z3, de 75Z3, de 6503 en de 14504.

Met de training “Het nieuwe draaien” aangeboden door de gespecialiseerde afdeling Collé Safety & Training, kunt u nog zuiniger en efficiënter werken met deze en andere grondverzetmachines.

 


Meer info: www.colle.eu


>Terug naar nieuws