Xtra Materieel Verhuur krijgt 11 MEC schaarhoogwerkers geleverd door Omega Group


Xtra Materiiel heeft onlangs 7 MEC schaarhoogwerkers geleverd gekregen door Omega Group. Het betreft het eerste deel van een levering van in totaal 11 MEC schaarhoogwerkers. Xtra Materieel had reeds een gamma van MEC producten in haar verhuurvloot. Vanwege de bewezen prestaties en kwaliteitsaspecten heeft Xtra Materieel opnieuw gekozen voor MEC schaarhoogwerkers.

De levering van afgelopen week betrof zes elektrische schaarhoogwerkers 1932ES en één MEC 2633ES. Tevens omvat de order een aantal ruw terrein schaarhoogwerkers, onder andere de MEC 3259ERT & MEC 4069RT. Dit zijn twee nieuwe modellen van MEC. De 3259ERT is een volwaardige ruw terrein schaarhoogwerker met alle karakteristieken van dien: onder andere 4WD en voorzien van hydraulische stempels. De hoogwerker is elektrisch, cq accu aangedreven en heeft een hefcapaciteit van 340 kg en een werkhoogte van 11,7 meter. Een uniek concept met milieu voordelen, zoals geen geluidsemissie, geen uitstoot van uitlaatgassen en een lagere milieubelasting.

De levering wordt de komende weken gecompleteerd met 2 MEC 4069RT. De MEC 4069RT is één van de nieuwste modellen van MEC en kent een aantal revolutionaire ontwerp aspecten. Deze ruw terrein schaarhoogwerker biedt een werkhoogte van 14,2 meter en een hefcapaciteit van 360 kg. De machine is zowel diesel als elektrisch, cq accu aangedreven.

Zowel de MEC 4069RT en 3259ERT heeft een unieke instaphoogte (minimale vloerhoogte) van slechts 1,3 meter, hetgeen 50 centimeter lager is dan bij soortgelijke machines in de markt. Een groot pluspunt voor belading en het betreden van het werkplatform! Het platform is aan de buitenkant voorzien van een materiaalrek waardoor de lading niet over de platform balustrade getild hoeft te worden. Nadere gegevens over de MEC hoogwerkers zijn te vinden op www.mecawp.eu.

Xtra Materieel Verhuur, Rotterdam Overschie is één van de grootste professionele materieel verhuurders uit de regio Rotterdam. Samen met de 11 hoogwerkers van MEC heeft Xtra nu zo'n 120 hoogwerkers in haar verhuurvloot. 

De Omega Group is de officiële importeur van MEC en is verantwoordelijk voor de verkoop in een groot gedeelte van Europa.


Meer info: www.xtramaterieel.nl


>Terug naar nieuws