World of Concrete Europe vestigt zich in Parijs tijdens de INTERMAT 2015 Een betonbeurs van A tot Z, met conferenties en demonstraties


Een betonbeurs van A tot Z, met conferenties en demonstraties

De World of Concrete in Las Vegas is jaarlijks het trefpunt voor de betonsector in Amerika. Voor het eerst wordt de beurs in 2015 tijdens de INTERMAT in Europa georganiseerd, met als doel het samenbrengen van alle spelers in de betonsector (van adviseur tot eindgebruiker) in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

De World of Concrete Europe (WOC Europe) omvat naast de beursvloer een omvangrijk conferentie- en demonstratieprogramma. Daarmee vormt het evenement een van de hoogtepunten van de INTERMAT, die van 20 t/m 25 april 2015 plaatsvindt in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.

De INTERMAT heeft een stuurgroep ingesteld om de ontwikkeling van de WOC Europe te ondersteunen. De stuurgroep bestaat uit 16 experts1, leden van representatieve instanties in de betonsector. Zij stellen het programma samen met didactische conferenties en vak-demonstraties over de esthetische mogelijkheden van beton.

De WOC Europe vult het aanbod van de INTERMAT aan, en verenigt de materieel- en equipmentspecialisten voor de productie, het transport en de toepassing van beton. De INTERMAT presenteert zo een compleet aanbod, van begin (grondstoffen, producten en additieven) tot eind (decoratief beton, coatings, ingenieurs en services).

Veel exposanten hebben zich al ingeschreven voor de World of Concrete en het aantal nog beschikbare stands neemt snel af. Op de website van de beurs zijn de ingeschreven exposanten terug te vinden (www.intermatconstruction.com). Deelname aan de World of Concrete en de Intermat is niet alleen aantrekkelijk door het interessante profiel van de inkopende bezoekers, maar ook bieden de beurzen events die van grote toegevoegde waarde zijn. Allereerst is er de Pré-Intermat die in januari 2015 plaatsvindt in Parijs.  Dit tweedaags event wordt georganiseerd in Maison de la Mutualité in Parijs. 150 journalisten komen op kosten van de beursorganisatie naar Parijs om kennis te maken met de exposanten van de Intermat en World of Concrete.  Zo kunnen zij voorafgaand aan de beurs (preview)artikelen schrijven over de noviteiten op de beurs. Daarnaast is het voor exposanten zeer interessant om in te schrijven voor de Innovation Awards die in vijf verschillende categorieën worden uitgereikt tijdens een galadiner op de eerste avond van de Pré-Intermat.

Bedrijven die nog willen inschrijven voor de Intermat en World of Concrete kunnen zich melden bij Promosalons Nederland, de Nederlandse agent van de beurs. Telefoon: 020-4620025. Contactpersonen: Cynthia Kuijper en Alex Venderbos.


Meer info: www.intermatconstruction.com

>Terug naar nieuws