Verhurend Nederland verwelkomt TKL Rent


TKL is in de verhuurwereld geen onbekende.

TKL is onderdeel van de Trotec  groep.Deze groep is opgebouwd uit vier divisies: Handel, Verhuur, Service en Productie.

In het verleden hebben wij de markt bediend met klimaatapparatuur. Ook toen bestonden onze activiteiten uit re-rent  (wederverhuur) aan verhuurbedrijven en installateurs van klimaatsystemen.
Nu veel van onze machines door een eigen divisie gebouwd worden en het marktaandeel in de handel sterk gegroeid is, is besloten de verhuur en verkoop in Nederland opnieuw en enthousiast op te pakken.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam aan de A15, adviseren wij de klanten en waar nodig maken we afspraken op locatie om adviezen te geven en een passende aanbieding te maken.

Extra aandacht heeft momenteel de elektrische verwarming met zeer hoge capaciteiten, adsorptiedrogers met een proceslucht tot wel 5000m3 en ventilatoren voor o.a. tunnelbeluchting. Naast deze reeds bekende producten voor de verhuurmarkt, zijn we ook bezig met de waterschadespecialist. Hiervoor hebben we Thermografiecamera’s en speciale verdichters/drogers in ons pakket opgenomen. Deze machines zijn een uitbreiding van ons pakket, ook voor de bekende apparaten kan men uiteraard bij TKL terecht.

Ons doel is om samen met klanten de problemen op te lossen, die binnen een bedrijf kunnen ontstaan door weersinvloeden of schommelingen. Wanneer andere verhuurbedrijven hier prijs op stellen, kunnen we namens hen een afspraak maken bij de klant en een aanbieding op maat maken.
Door onze kennis en expertise, in combinatie met onze grote huurvloot, zijn we in staat om de meest voorkomende problemen op te lossen.

Wij werken graag met andere verhuurders samen, wij zijn geen concurrent, maar uw partner in verhuur!

 

 


Meer info: https://nl.trotec.com/tkl-verhuur


>Terug naar nieuws