DAG VAN HET EVENEMENT - EventBranche.nl lanceert een nieuw initiatief


Op dinsdag 9 december 2014 zetten Eventbranche.nl samen met de branche het evenement op een groter podium. In De Broodfabriek in Rijswijk komen dan honderden marketeers, eventmanagers en communicatieprofessionals samen voor inhoud, netwerk en aanbod.

'De basis voor deze bijzondere dag is eigenlijk onze brancheborrel. De kracht van het samenwerken, het ontmoeten van mensen in combinatie met het delen van kennis is al enkele jaren een ultiem bindmiddel in onze branche zelf. Maar waar zijn wij als branche het meest bij gebaat? Dat is uitleggen aan opdrachtgevers hoe krachtig, effectief en duurzaam de inzet van events en live communicatie binnen de MarCom-mix zijn. Daar is deze dag voor bedoeld en dus gaan wij honderden eventmanagers, communicatie- en marketingprofessionals naar de Dag van het Evenement trekken', aldus Mark Wichmann en Askin Ozay van EventBranche.nl.

Event als MarCom-spil
In de ochtend zijn eindopdrachtgevers van harte welkom voor een congres, waarbij het evenement als communicatie- en marketingmiddel geduid wordt binnen de marcom-mix. Wat maakt een evenement of live communicatie zo krachtig? Hoe is deze impact aan te tonen? Wat zijn de cases waar we iets van moeten leren? Welke ontwikkelingen zijn er? Hoe kan het evenement een spil worden in de marcom-mix? Wat levert het op? Kennis. Innovatie. Inspiratie. De ochtend is een groot cadeau van de eventbranche aan potentiele opdrachtgevers.

Interactieve netwerkvloer
In de middag verandert De Broodfabriek in een grote interactieve netwerkvloer. Geen beursstand, maar wel tientallen onderscheidende aanbieders met allemaal een eigen ruimte en een eigen uitdaging: gebruik de 12 vierkante meter om op een creatieve en originele manier jouw aanbod over te dragen. Ondertussen doen 6 cateraars een gooi naar de Amuse me Baby-award, voor het beste netwerkhapje.

Aanwezig zijn?
Wilt u hierbij aanwezig zijn? De inschrijving start binnenkort exclusief voor eindopdrachtgevers. Als eventbranche zelf, als aanbieder, kunt u zich nog inschrijven voor uw eigen netwerkruimte. Neem daarvoor contact op met askin@eventbranche.nl of mark@eventbranche.nl


Bron:http://www.eventbranche.nl/

>Terug naar nieuws