Flexfurn biedt leden van Verhurend Nederland de Flexfurn Container Service


Flexfurn biedt alle leden van Verhurend Nederland de zogenaamde Flexfurn Container Service. Een probleemloos door-to-door traject waarin u stoelen of tafels van 1 enkel soort in een grote hoeveelheed extra voordelig kunt bestellen ( in zeecontainers ter grote van 40 foot of 40 foot High Cube ). Dat is magic....wel zo gemakkelijk... Niet alleen zorgen wij een probleemloze levering van het verre oosten ( China )naar Nederland toe, ook krijgt de klant regelmatig een update van de status van zijn bestelde goederen.

Flexfurn produceert al jaren zijn eigen producten in het verre oosten ( China ) en heeft er 2 full time quality controllers ter plekke in dienst die alle kritieke punten in de gaten houden. Zij waarborgen te allen tijde de kwaliteit van ons product alvorens er in een zeecontainer geladen wordt. Ook tijdens het productie en inpakproces controleren zij zelf het proces op de werkvloer. Voor elke verhuurder/ondernemer is importeren uit het verre oosten (China) een tijdrovende aangelegenheid. Moeilijk controleerbaar, en soms risicovol traject. Maar nu met de expertise van Flexfurn wel zo makkelijk. Maak een afspraak met Michel Walta en vraag welk product uit het Flexfurn gamma u interesseert. De prijs zal ter plekke met u onderhandeld worden en is afhankelijk van de geldende dollarkoers, productie planning, transport kosten.

Andere meubelsoorten dwz tafels en stoelen buiten ons assortiment om, kunnen, in overleg en gebaseerd op lokale mogelijkheden in het verre oosten, door ons, met onze zelfde expertise worden geimporteerd. Flexfurn specialiseert zich sinds 1997 in klap- en stapelbaar meubilair. Ruim 15 jaar na oprichting is Flexfurn een van de marktleiders van klap- en stapelbaar meubilair in Europa. We beschikken over een meertalig verkoopteam van 10 medewerkers – met zowel een intern team als accountmanagers op het terrein, die allemaal samen garant staan voor een optimale klantenservice. In ons 8.000 m² grote magazijn is er plaats voor ongeveer 500.000 artikelen, zodat bestelde goederen snel kunnen worden geselecteerd of geleverd. Bel in Nederland met Michel op 0653511980 of mail michel.walta@flexfurn.com en maak vrijblijvend voor een oriënterend gesprek.


Meer info: http://www.flexfurn.com/nl-be/

>Terug naar nieuws