Gerlasco officieel partner van Grondverzet Vakdagen in Venray


Gerlasco produceert, verhuurt en verkoopt breekbakken en zeefbakken voor aan een kraan of wiellader. Met een verhuurvloot van ruim 30 bakken zijn we zeer flexibel. Machines worden door onszelf afgeleverd en in het werk gesteld, zodat de klant direct optimaal gebruik maakt van de machine.

Beurs: Grondverzet Vakdagen

Om potentiele klanten beter te bereiken en tegelijk te laten zien wat onze machines kunnen, is Gerlasco officieel partner in de nieuwe en unieke Grondverzet Vakdagen in Venray. Uniek aan deze beurs is het enorme indoor demo-terrein waar exposanten hun machines kunnen demonstreren. Deze opzet heeft een toegevoegde waarde voor zowel de exposanten als de bezoekers. Exposanten hebben nu de mogelijkheid om op een actieve manier hun machines aan het publiek te tonen. Dit in tegenstelling van de vele beurzen waar machines passief tentoon staan gesteld. Voor bezoekers wordt de beurs op deze manier een stuk interessanter met de mogelijkheid om machines te voelen, zien en testen

De beurs wordt georganiseerd door de Evenementenhal Venray met de bekende full service formule. Een bezoeker kan gratis gebruik maken van de uitstekende cateringservice tijdens de beurs. De 1e editie wordt gehouden van 2-4 december 2014 in Venray. Voor meer info of toegang kunt u kijken op de website van de Evenementenhal Venray of van Gerlasco BV.Productinnovatie: GPS

Als gespecialiseerd verhuurbedrijf van deze machines zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om de producten te verbeteren en de verhuur van onze machines zo goed mogelijk te laten verlopen. Sinds januari dit jaar maken we gebruik van gps systemen. Deze zijn in elke machine gemonteerd.

De GPS systemen zijn uitgerust met een interne accu die tot 3 jaar mee gaat en zijn dus niet afhankelijke van een externe stroombron. Dit was voor ons een voorwaarde omdat onze machines geen stroomvoorziening nodig hebben om te functioneren. De GPS modules registreren naast de positie van de machine ook wanneer en hoe lang de machine daadwerkelijk gebruikt wordt. Deze registratie kan op elk gewenst moment uitgelezen via een online gebruiksomgeving. Voor ons is het gebruik van GPS een stuk zekerheid over waar de machine zich bevindt, maar ook hoe lang er daadwerkelijk mee gewerkt wordt.


Meer info: http://www.gerlasco.nl/

>Terug naar nieuws