Brouwer Verhuur B.V. verhuurbedrijf van tijdelijke accommodaties


Brouwer Verhuur BV is een verhuurbedrijf van tijdelijke accommodaties voor allerlei toepassingen. Al decennia lang verhuren wij de accommodaties vanuit Nijkerk. De verhuurobjecten worden gemaakt door Brouwer Units en Wagenbouw BV. wat ook onze verkooptak is. “Ambachtelijk produceren en verhuren met een knipoog naar de toekomst” is onze kracht. De objecten worden voorzien van een naadloos polyester wandsysteem, superlicht, sterk en wat voldoet aan de laatste eisen, gesteld door de overheid en andere instanties..

In de regel verhuren wij drie productgroepen namelijk; Bouwwagens, Replacers (losstaande units) en Schakelreplacers (het woord zegt het al, schakelbaar).

De zakelijke relaties bestaan uit diverse bedrijven van een lokale schilder voor een “piowagentje”, de overheid voor bijvoorbeeld noodlokalen tot multinationals voor een tijdelijke kantooraccommodatie.

Een ruimteprobleem oplossen en totale ontzorging staan bij ons centraal, niets is ons te gek. Zo kunnen we een bouwwagen verhuren aan een schilder maar ook een tijdelijke accommodatie van Schakelreplacers plaatsen met daaromheen allerlei extra service en voorzieningen zoals het verzorgen van vergunningen, uitvoeren van grond- en installatiewerk, het volledig stofferen van het gebouw, afsluiten van schoonmaakcontracten etcetera

Heeft u interesse om als verhuurbedrijf bij ons in te huren? Neem dan contact met ons op en stap dan op de boot die Brouwer Verhuur BV heet. Kunnen we samen de juiste koers voor de toekomst bepalen.

>Terug naar nieuws