MCS demonstreert de voordelen van mobiele verhuurapplicaties op Intermat 2015


Verhuursoftwarespecialist MCS zal op Intermat 2015 de laatste verbeteringen aan haar op Microsoft .NET gebaseerde softwareoplossing voor verhuurbeheer MCS-rm tonen, naast de baanbrekende mobiele apps die speciaal werden ontworpen om verhuurbedrijven te ondersteunen bij klantenservice, aflevering en facturering.

Morane Trabelsi, Sales Director voor Frankrijk bij MCS, merkt op: "We breiden onze groeiende portfolio van mobiele apps uit en onze klanten zien een snel rendement op hun investering in mobiele technologie. Apps kunnen worden gebruikt om het verhuurproces te stroomlijnen en efficiënte 'papierloze' systemen aan te bieden, van documentverwerking en ondertekening tot het volgen van verkoop, transport en materieel."

Morane stelt verder:
"De ontwikkelingen in mobiele technologie transformeren de manier waarop de verhuurbranche werkt. Op Intermat krijgen verhuurbedrijven de kans om te zien hoe de mobiele app MCS Transportmanager chauffeurs efficiënter maakt en toegang geeft tot informatie in realtime terwijl ze onderweg zijn. Daarnaast bespaart MCS CRM Mobile klantgericht personeel tijd en moeite door informatie over verkoop, marketing en klanten op te halen, bij te werken en te actualiseren terwijl ze op locatie zijn."

MCS heet bezoekers van harte welkom op stand 5a G 112 op Intermat om kennis te maken met onze vooraanstaande software-oplossing MCS-rm en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

 
Over MCS

In haar 30 jarig bestaan heeft MCS de weg geleid in het creëren van geavanceerde softwareoplossingen voor de huursector. Van enkele gebruikerssystemen tot multinationale verhuurbedrijven, de MCS verhuur management oplossingen hebben gezorgd voor efficiëntie verhoging, verbeterd gebruik van activa, lagere kosten en verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit.

Vandaag de dag blijft haar aanbod van producten en diensten in de voorhoede van de technologische vooruitgang. De functionaliteit neemt toe en evolueert om in te spelen op de veeleisende en steeds veranderende markt. De financiële kracht van de software bedrijf, strategische partnerschappen en historie van deskundige installaties onderstrepen het vermogen om bewezen technologie te leveren om tastbare zakelijke voordelen te bereiken.

Eleanor Bateman – MCS Marketing
Tel +44 (0)1628 828000
eleanor.bateman@mcs.co.uk

 

 

>Terug naar nieuws