Maste Holding, dé totaalleverancier voor uw evenement!


Eigenaar Wim Kuin, ruim 30 jaar geleden begonnen als DJ met vinyl platen en nu eigenaar van 3 succesvolle verhuurbedrijven in Noord-Holland. Een uit de hand gelopen hobby, zo kun je dat zeker noemen. Van LED schermen tot foldtables, en van beursstands tot tijdelijke stroomvoorziening, dit alles is te huur bij Maste Holding.

De bedrijven die onder Maste Holding vallen zijn Discovery Sound & Vision Sales, Discovery Sound & Vision Rental, Evenement Rent en AVL Rent Amsterdam. Hiervan opereren de drie laatst genoemde bedrijven in de verhuur sector. Ieder bedrijf is actief in zijn eigen segment, maar wij kunnen door de nauwe samenwerking ook prachtige totaalpakketten leveren voor producties.

Discovery Sound & Vision Rental verhuurt al meer als 30 jaar audiovisuele apparatuur. Wij denken van A tot Z met de klant mee, om de ideeën te vertalen in techniek. Beeld, licht en geluid zijn onze specialiteiten, hierdoor kunnen wij voor elk event een passend maatwerk oplossing bieden. Naast de beeld producties met beamers en televisies, voeren wij sinds twee jaar ookhele mooie LED projecten uit. In Nederland zijn wij een van de weinige aanbieders van curved LED schermen, waardoor wij op iedere locatie een originele LED opstelling kunnen aanbieden.

Bij Evenement Rent richten wij ons op het verhuren van materialen die noodzakelijk zijn bij publieksevenementen, voornamelijk outdoor festivals. Bij ons kan de opdrachtgever onder andere terecht voor tijdelijke stroomvoorziening, terreinverlichting, hekwerk, heftrucks, stagebarriers, kassa-units en foldtables. Wij zijn innovatief en zien de toekomst voor ons met onder andere fluiterstille generatoren en LED lichtmasten op zonnepanelen. Door het leveren van een totaalpakket kan de opdrachtgever op deze manier veel geld besparen als het gaat om transportkosten én veel tijd besparen doordat de opdrachtgever voor al deze materialen maar één contactpersoon heeft.

AVL rent Amsterdam is sinds januari een nieuwe verhuur aanbieder in de audiovisuele markt. Waar wij ons bij Discovery Sound & Vision Rental ons vooral richten op festivals, discotheken en kleine afhaal verhuur, richt AVL rent Amsterdam zich voornamelijk op bedrijfspresentaties, beursstand inrichtingen, gala’s en bedrijfsfeesten. AVL rent Amsterdam onderscheid zich van andere audiovisuele aanbieders doordat ze in de verhuur onder andere wit Prolyte truss aanbieden, Pioneer PRO audio geluidsystemen en uitsluitend LED verlichting (van volgspots tot stroboscopen).

Bij alle bedrijven die onder Maste Holding vallen kan de klant rekenen op ervaren medewerkers, een goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service.

>Terug naar nieuws