Onlangs heeft Verhurend Nederland Dekker Verhuur kunnen verwelkomen als lid.

Dekker Verhuur beleefde op 1 april 2014 zijn 20 jarig bestaan en is inmiddels uitgebreid tot drie ondernemingen te weten:

  • Dekker Vehuur
  • Dekker Steigers
  • Dekker Hoogwerkerverhuur

En zijn gevestigd in Nunspeet en Harderwijk

Bij tijdelijke verwarming  geven wij onze klanten maatwerk in het oplossen van hun probleem.  Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere verhuurbedrijven. Wij installeren niet alleen onze apparatuur maar controleren ook het proces.

Naast onze werkzaamheden in de nieuwbouw, industrie en scheepvaart wordt onze kennis en apparatuur veel ingehuurd door verzekeringsmaatschappijen bij het beperken van brand en waterschades.  Problemen in de bouw waar wij oplossingen voor hebben bedacht zijn o.a. drogen van kanaalplaten, zwevende vloeren en isolatie drogen.Daarnaast hebben wij het dieselverbruik van onze heaters  met 45 % terug gebracht.

Dekker Steigers, verhuurt en monteert steigers uitsluitend met eigen materieel en heeft een vloot van ca. 20.000 m2 steigermaterieel.Gecertificeerde medewerkers die hun werk met veel passie uitvoeren en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. De doelgroep is voornamelijk bouw en industrie en met name het midden en klein bedrijf. Dagelijks zijn er zo’n drie monteurs op pad en in de drukke jaargetijden worden zij ondersteund door zzp ‘ers of externe montage bedrijven.

 

Dekker hoogwerkerverhuur,  is kort geleden een zelfstandig onderdeel  geworden binnen de organisatie.
De reden van deze verzelfstandiging is meer specificeren in product en medewerkers.Met een vloot van ca. veertig hoogwerkers kunnen we ook hier een uitgebreid pakket aanbieden aan onze klant.

  • Schaarhoogwerkers;  van 6 tot 14 meter ook in 4x4 uitvoering
  • Aanhangwagen hoogwerkers;  van 12 tot 23 meter
  • Telescoop hoogwerkers
  • Knikarm hoogwerkers
  • Spinhoogwerkers
  • Mastboomhoogwerkers

Bij Dekker hoogwerkerverhuur zijn twee medewerkers werkzaam. Alle ondernemingen zijn vooral regionaal actief en opereren elk vanuit een eigen vestiging. Wilt u meer informatie of een product offerte? Neem dan contact op met René Dekker 06 53 77 58 19 of mail naar info@dekker-verhuur.nl


-

>Terug naar nieuws