Eurogate International is recentelijk aangesloten als donateurlid bij Verhurend Nederland


EuroGate international verzorgt als onafhankelijke verkooporganisatie de verkoop van (lichte) bouwmachines en producten die specifiek bedoeld zijn voor de verhuurmarkt.

EuroGate International heeft jarenlange ervaring op verschillende markten over de gehele wereld en levert producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.  Vanuit het centrale magazijn in Dedemsvaart (Overijssel) worden onderdelen en machines afgeleverd op elke bestemming in de EAME. Naast het afleveren zorgt EuroGate International ook voor snelle service, onderhoud en reparatie op locatie.

Rental brochure
De nieuwe brochure bevat alle informatie over het productgamma grondboren, breakers, strippers, asfaltsnijders en ventilatoren van General Equipment, de palenrammers van Rhino Tool, postpullers en fuel cubes, brandstoftanks, water bowsers en MB spray cannon van Fuel Proof. Directeur Pieter Jansen: “We hebben gemerkt dat er bij de verhuurbedrijven behoefte is om ons aanbod snel bij de hand te hebben bij de verhuurbalie en de inkoop. Daarom hebben we het aanbod van onze partners verzameld in een A4-brochure.”

 

De EuroGate International brochure verschijnt in het Nederlands, Engels (€/£), Duits en Pools. Ook op de website is de brochure gemakkelijk te vinden. In de brochure staan zowel de producten van de partners als de accessoires vermeld. “Omdat onze producten inmiddels  in Engeland, op het Europese vasteland en daarbuiten worden verkocht, is het wenselijk om de productinformatie in een aantal talen beschikbaar te hebben. Ook voor de Russische markt verschijnt de brochure in het Russisch. Naast de producten staan ook de slijtdelen in de brochure vermeld, dus het bestellen van vervangende onderdelen kan snel via parts@eurogate-international.com, aldus Jansen”. 

Vanaf februari wordt de Nederlandse brochure in Nederland verspreid. Verhuurbedrijven kunnen ook een brochure aanvragen via info@eurogate-international.com.  Voor vragen over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met Pieter Jansen, EuroGate International, mobiel +31 6 10 54 26 07.

Via de link naar Dropbox komt u bij de Nederlandse versie van de brochure. Een aantal pagina’s of afbeeldingen kunnen wij ook los mailen, als dat gewenst is. Ook vindt u bijgevoegd een aantal foto’s

 >Terug naar nieuws