Verhurend Nederland verwelkomt MCS Verhuursoftwarenieuw lid logo Onlangs heeft Verhurend Nederland MCS Verhuursoftware kunnen verwelkomen als donateurlid.
MCS is een florerende internationale onderneming met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van software voor de verhuur industrie.

De toonaangevende verhuur-management oplossingen worden gebruikt door meer dan 500 klanten wereldwijd en rust volledig op het nieuwste Microsoft .NET technologie platform. Dit weerspiegelt de toewijding aan oplossingen die superieur in design, functionaliteit en kwaliteit zijn, alleszins betaalbaar blijven, zeer configureerbaar zijn en veel gebruiksgemak bieden.

MCS telt meer dan 5.000 gebruikers verspreid over ongeveer 15 landen wereldwijd die in hun dagelijkse werk steeds weer vertrouwen op vooruitstrevende software-oplossingen. Het bedrijf is toegewijd aan voortdurende innovatie en vindt zich hierin gesteund door de zeer actieve onafhankelijke gebruikersgroep en klantenfeedback.

MCS ziet het als duurzame missie om transparant samen te werken. Als doel staat centraal het helpen verbeteren van de winstgevendheid en het behalen van efficiëntieslagen in een breed scala van verhuursectoren. Hierbij kunt u denken aan verhuur van zware machines, gereedschap, offshore verhuur, audiovisuele dienstverlening, evenementen en vele andere specialisaties.

Onze cliënten variëren van middelgrote onafhankelijke huurders met een enkel depot tot aan grote nationale en internationale verhuurketens.

MCS gaat mobiel
In aansluiting op de kernapplicatie voor verhuur en activabeheer MCS-rm heeft MCS recentelijk een suite van mobiele applicaties uitgebracht. Deze zijn speciaal ontworpen om de buitendienst beter te verbinden met het kantoor. In het bijzonder Bezorging, Ophalen, Serviceonderhoud wordt nu elektronisch gesynchroniseerd wat uw dienstverlening en analyse van uw essentiële prestatie indicatoren positief ondersteunt.

De mobiele applicatie van MCS Transportbeheer geeft bezorgers actuele informatie en roosterwijzigingen vanuit kantoor en ontsluit de mogelijkheid tot onmiddellijke terugkoppeling met afhandelingsgegevens zoals schadefoto’s, geografische coördinaten en een sluitende leveringsbewijsvoering door middel van elektronische handtekeningregistratie.
MCS heeft een mobiel dashboard ingericht als flexibel sjabloon, welke gebruikt wordt door beleidsmakers om een representatieve selectie van tabellen en grafieken te visualiseren en zo dus snel management en operationele data te kunnen analyseren.

De MCS-crm mobiele applicatie stelt uw verkoopmedewerkers die onderweg zijn in staat om verkoop, marketing en klantinformatie in te zien en te actualiseren. Dit maakt het verkoopproces transparanter en contactbeheer eenduidig voor de organisatie.

Guy van der Knaap, Algemeen Directeur, licht toe: “ Met onze mobiele applicaties ondervinden onze klanten een competitief voordeel want zij zijn in staat om ongeëvenaarde klantervaringen te creëren. De investering in mobiele technologie wordt snel gecompenseerd door het realiseren van enorme operationele winsten en besparingen. Ontwikkelingen in mobiele technologie zullen zonder twijfel de manier waarop de verhuur industrie functioneert helpen transformeren.”

Voor meer info bel: +31 (0) 85 0020805 of bezoek de website via onderstaand logo


>Terug naar nieuws