Tiedema Droogtechniek en Lekdetectie verhelpt vochtproblemen 

Tiedema Droogtechniek en Lekdetectie is een bedrijf wat nu 10 jaar aan de weg timmert, begonnen met de verhuur van bouwdrogers en heaters, tegenwoordig  specialist in droging en tijdelijke verwarming alsmede waterlekkages opsporen.
Overal waar teveel vocht aanwezig is, in de constructie of luchtvochtigheid, hebben wij de kennis in huis om dit op het gewenste niveau te brengen.

Bij tijdelijke verwarming  geven wij onze klanten maatwerk in het oplossen van hun probleem.  Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere verhuurbedrijven. Wij installeren niet alleen onze apparatuur maar controleren ook het proces.

Naast onze werkzaamheden in de nieuwbouw, industrie en scheepvaart wordt onze kennis en apparatuur veel ingehuurd door verzekeringsmaatschappijen bij het beperken van brand en waterschades.  Problemen in de bouw waar wij oplossingen voor hebben bedacht zijn o.a. drogen van kanaalplaten, zwevende vloeren en isolatie drogen.
Daarnaast hebben wij het dieselverbruik van onze heaters  met 45 % terug gebracht.

Onze nieuwste aanwinst is het mobiele CV ketelhuis. Hiermee kun je tijdens de nieuwbouw al de vloerverwarming opstoken. Tevens  inzetbaar bij renovatie van ketelhuizen van scholen, verzorgings- en verpleeghuizen, kantoorgebouwen  etc.

 

Bij gebruik van een mobiel ketelhuis is het grote voordeel dat je gaat verwarmen en drogen vanuit de kern van de  constructie. Hiermee bespaar je veel op de brandstofkosten in vergelijking met oliegestookte heaters.  Onlangs zijn er met succes 2 mobiele ketelhuizen ingezet bij een nieuwbouwproject welke bestond uit 160.000 meter vloerverwarming.  De mobiele ketelhuizen zijn uitgerust met meet- en regelinstallatie waarmee op afstand kan worden ingeregeld. Hierdoor kan bijv. de maximale aanvoer- en retourtemperatuur bewaakt worden.

Enige jaren geleden is de onderneming uitgebreid met de Lekdetectie, met geavanceerde apparatuur zijn wij in staat waterlekkages op te sporen in waterleidingen, vloerverwarming, cv-installatie, afvoeren en daken.  Hierdoor wordt onnodig hak- en breekwerk voorkomen door de nauwkeurige vaststelling van het lek.


-

>Terug naar nieuws