Verhurend Nederland organiseert op woensdag 8 april een netwerkbijeenkomst in Burgers’Zoo te ArnhemtNetwerken in een subtropische omgeving

Altijd al eens willen netwerken in een subtropische omgeving? Bezoek dan de netwerkbijeenkomst van Verhurend Nederland op woensdag 8 april 2015 in Burgers’ Zoo te Arnhem.

Rondleiding door Burgers' Ocean

Na ontvangst met een kopje koffie of thee neemt de gids u mee voor een rondleiding voor- en achter de schermen door Burger’s Ocean.  U staat bij een tropische lagune en iets verderop maakt u kennis met levend koraalrif. Hier leven naast vissen ook ontelbare lagere dieren, zoals koralen, sponzen, zeeanemonen, zee-egels en zeekomkommers. Even verderop kijkt u in de diepte van de onmetelijke oceaan. Haaien duiken even snel op als ze weer verdwijnen. Een laatste hoogtepunt tijdens uw wandeling vormt de tunnel, waar grote roggen en adelaarsroggen over u heen zwemmen.

Na afloop van de rondleiding wordt u ontvangen in het Safari restaurant alwaar u met uitzicht op het subtropisch regenwoud onder het genot van een hapje en drankje uitgebreid kunt netwerken met collegabedrijven.

Programma
Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in het Safari restaurant.

De netwerkbijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet-leden.
Voor leden is de deelname gratis.

Niet-leden betalen een bijdrage van € 75,00.

Aanmelding

Inschrijving vooraf is vereist. Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.

>Terug naar nieuws