Event 15 vindt plaats op woensdag 1 en donderdag 2 april in Jaarbeurs UtrechtOp woensdag 1 en donderdag 2 april wordt de jaarlijkse Event beurs gehouden.
De beurs event is al ruim 15 jaar het platform dat zich richt op de totale evenementenbranche. Ondersteund door alle relevante brancheorganisaties en mediapartijen is de beurs Event voor duizenden event- en meetingprofessionals de reden om af te reizen naar Jaarbeurs Utrecht.

 Waarom bezoeken?
De vakbeurs event 15 biedt twee dagen lang een inspirerend platform voor alle facetten van het evenementenvak. Keynotes, seminars, workshops en een beursvloer met de beste aanbieders die de branche te bieden heeft.

Als je vanuit het bedrijfsleven, de overheid, een vereniging, stichting of een andere functie betrokken bent bij de organisatie van evenementen, meetings en congressen mag een bezoek aan event 15 niet in de agenda ontbreken. Het bezoek aan de beurs is gratis bij voorregistratie

Op de beurs ontmoet je branchegenoten in een inspirerende en kennisrijke omgeving. De tot de verbeelding sprekende stands en prikkelende visies van topsprekers vormen een vruchtbare bodem voor het leggen van nieuwe contacten, initiëren van nieuwe samenwerkingen en ontstaan van nieuwe ideeën.

>Terug naar nieuws