Unieke compacte H.A.B. elektrische schaarhoogwerkers voor Collé


Machines naar klantwens op zeer korte termijn beschikbaar

Collé Rental & Sales officieel importeur van H.A.B. voegt diverse elektrische schaarhoogwerkers HABS320- 12 E4WDS toe aan haar omvangrijke assortiment. Deze uitermate compacte schaarhoogwerker combineert een breedte van maar 139 cm met een werkhoogte van 32,5 meter en is één van  de hoogste compacte elektrische schaarhoogwerker ter wereld. Daarnaast rijdt deze schaarhoogwerker op volledige hoogte en is deze geschikt voor zowel binnen- en buiten werkzaamheden. De schaarwerker beschikt over een uitschuifbaar werkplatform met een hefcapaciteit van 600kg.Een van de eerste gebruikers van deze unieke schaarhoogwerker is BAC Hoogwerkers uit Waddinxveen.

H.A.B. introduceerde de S320-12 E4WDS al op de Bauma in München. Op dit moment produceert het bedrijf weer volop de alom bekende special schaar- en (ruwterrein)telescoophoogwerkers. Met als resultaat de compacte elektrische schaarhoogwerker HAB S320-12 E4WDS. Ook produceert H.A.B. een unieke rups-teleschoophoogwerker en andere elektrische special schaarhoogwerkers (met werkhoogtes van 6,5 tot 32 meter)

Collé Rental & Sales biedt deze machine aan voor zowel de verhuur als verkoop. In samenwerking met H.A.B. maakt Collé het mogelijk om op zeer korte termijn over een nieuwe machine te beschikken. Uiteraard wordt deze machine opgebouwd conform uw wensen en geleverd en de gewenste bedrijfskleuren.

>Terug naar nieuws