Eurogate International introduceert CTS12 Rip-R-Stripper met stofafzuiging en een vernieuwde Tentharing Rammer en –Trekker


De CTS12 Rip-R-Stripper van General Equipment staat in de bouw- en verhuurbranche al bekend als een praktische machine voor het verwijderen van keramische tegels, hardhouten vloeren en andere karweien, waarbij oppervlakken gestript worden. Vanaf april wordt bij de Rip-R-Stripper ook stofafzuiging geleverd.

Pieter Jansen, directeur EuroGate International: “We krijgen veel positieve reacties op de hoge kwaliteit van de machines van deze Amerikaanse leverancier. In Europa zijn de regels ten aanzien van fijnstof streng. Om te voorkomen dat een medewerker fijnstof inademt tijdens een stripklus, kan de stofafzuiging van de CTS12 Rip-R-Stripper aangesloten worden op een stofzuiger. De strippers van General Equipment zijn compact en gemakkelijk om mee te werken. Voor de verhuur zijn de strippers ideaal, omdat ze gemakkelijk in een kleine bus passen, gebruiksvriendelijk zijn en veel functies hebben. Ook de afzuiging is compact en daardoor handig in gebruik”.

Scala aan boorhamers
De CTS12 vloerstripmachine werkt met elektro-pneumatische boorhamers van onder meer Hilti, Bosch, Makita en Hitachi, die zorgen voor directe luchtdruk. De luchtdruk zorgt ervoor dat de vloerstripmachine door lastige hechtingsmaterialen, zoals kit, lijm en specie, heen kan komen. De CTS12 voldoet aan de nieuwste normen van TNO ten aanzien van fijnstof.
Door het unieke ontwerp kan de gebruiker rechterop staan en is deze vloerstripmachine productiever en minder belastend voor knieën en onderrug. De CTS 12 kan gecombineerd worden met beitels en afstrijkmessen. Hiermee wordt het verwijderen van vloerbedekking of harde vloeren een stuk makkelijker.

Nieuwe Tentharing Rammer en –Trekker
Vanaf april is er een nieuw product voor de tentenverhuur op de markt. EuroGate International brengt van de Amerikaanse leverancier Rhino Tool twee nieuwe producten op de markt: de Tentharing Rammer en de Tentharing Trekker. Met de eerste slaat men gemakkelijk en snel tentharingen in de grond en de Trekker trekt eenvoudig en efficiënt een tentharing van 28 en 32 mm uit de grond, zonder dat deze verbuigt.

De Tentharing Rammer wordt aangedreven door een geruisloze Honda 4-takt benzinemotor, die onder elke hoek draait en een ongekende slagkracht heeft. De Tentharing Trekker heeft een halfronde inkeping, die helpt om te ver ingeslagen tentharingen uit de grond te kunnen trekken. De gegalvaniseerde Trekker heeft zelfborgende bouten en het rubberen handvat zorgt voor comfort en grip. Beide machines zijn gemakkelijk mee te nemen en ergonomisch in gebruik.

Re-Rental
EuroGate International verzorgt binnen Europa, Midden-Oosten en Azië de verkoop van kwalitatieve bouwmachines. Hierbij richt het bedrijf zich met name op de verhuurmarkt. Sinds kort biedt EuroGate International de brandstoftanks van Fuel Proof ook via re-rental optie aan. Meer informatie over de tanks en re-rental kan men inwinnen bij Pieter Jansen, pieter@eurogate-international.com.

Productbrochure
Onlangs is de productbrochure van EuroGate International in het Nederlands, Engels, Duits en de Poolse taal uitgebracht. In de brochure is het aanbod van machines van de partners General Equipment, Fuel Proof, Rhino Tool en PostPullers opgenomen. Samen met Hestocon uit Breda zorgt EuroGate International dat machines goedgekeurd worden in Nederland of Europa. De producten zijn te vinden op www.eurogate-international.com.

 


>Terug naar nieuws