WEBO Heftrucks in Waalwijk kiest voor Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner

WEBO Heftrucks in Waalwijk, leverancier van intern transport middelen, magazijninrichtingen en reinigingsmachines, kiest voor haar bedrijfsadministratie de oplossing van Microsoft Dynamics NAV met Uw Rental & Services.

Belangrijke uitgangspunten bij de keuze waren dat alle bedrijfsprocessen met één standaard geautomatiseerde oplossing kunnen worden ondersteund, dat het een oplossing is die in de praktijk heeft bewezen toegevoegde waarde te hebben voor de branche ‘intern transport’ en waarmee toekomstige verbeteringen en uitbreidingen mogelijk blijven. Door de aanschaf van Microsoft Dynamics NAV2015 in combinatie met Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner uit Tilburg wordt dit doel bereikt. Voor de toekomst wordt tevens gekeken naar standaard uitbreidingen van Uw Rental & Services met o.a. een mobiele oplossing voor de buitendienst, rapportagetools voor managementinformatie,  documentscanning en opslag, barcodescanning, enz.

De keuze is op Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner gevallen, omdat deze functionaliteit prima aansluit op de primaire processen van verhuur, service, storingsafhandeling, onderhoud en keuringen van de eigen huurvloot en machines van klanten. Aangevuld met de standaard functionaliteit voor de financiële administratie, inkoop, verkoop, voorraadbeheer en relatiebeheer, vormt dit één geautomatiseerde oplossing.
Ook hebben de medewerkers van Uw Dynamics Partner vele jaren ervaring binnen de branche Verhuur en Service, waardoor ze weten welke vragen er spelen en op welke wijze er wordt gewerkt.

 

>Terug naar nieuws