Netwerkevent “Overleven” 9 november 2023
donderdag 9 november 2023

Ruim 110 deelnemers namen deel aan dit netwerkevent dat dit keer in het teken stond van het thema “Overleven” en werd gehouden in Fort 1881. In de bijzondere ambiance van het fort werden de deelnemers uitgebreid geïnformeerd over onder meer Cybersecurity, Artificial Intelligence en de communicatietechnieken van de Dienst Speciale Interventies. Kijk hier naar de aftermovie!

 

Lezingen

Het spits werd deze middag afgebeten door Lotte Veenstra – als gedragswetenschapper verbonden aan Hoffmann Bedrijfsrecherche. Zij legde uit waarom mensen toch nog steeds op links klikken van phising mailtjes en wat je er als bedrijf aan kunt doen om dit gedrag te sturen.
Vervolgens wordt het woord overgenomen door Mo Ballari en Utku beiden verbonden aan Hoffmann Bedrijfsrecherche. Zij laten zien, middels een life hack demo, wat er gebeurd als een medewerker toch op een verdachte link klinkt.
Na een korte pauze neemt Alex Dowdalls – oprichter en partner bij AXVECO BV – de deelnemers mee op een reis door Artificial Intelligence. Wat kan je doen met AI? Waar liggen de kansen met AI?
Het plenaire gedeelte wordt afgesloten met een knal. Tjebbe van Lent – ex-special forces en ex-DSI, laat de deelnemers ervaren hoe een verdachte zich voelt tijdens een inval van de DSI. Vervolgens neemt Tjebbe de deelnemers mee in zijn wereld van de Dienst Speciale Interventies.
Meer weten over de lezingen? Kijk op onze blog!

 

Rondleiding Fort 1881

Aansluitend aan de plenaire sessies kregen de deelnemers een rondleiding door het fort. Fort 1881 is het best bewaarde pantserfort van Nederland. Het fort kent bovendien een bijzondere historie. Er is nooit gevochten, maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. Onder leiding van ervaren gidsen namen de deelnemers een kijkje in de bijzondere ruimtes van het fort, zagen waar de manschappen sliepen, hoe de soldaten een beleg konden overleven en hoorden wat de Duitsers in het fort deden.

 

Netwerkdiner

Aansluitend aan de rondleiding werd een heerlijk diner geserveerd en konden de deelnemers onder het genot van een hapje en drankje netwerken met collega’s uit de branche.

 

Uitreiking Verhurend Nederland Awards

Tijdens het netwerkdiner werden dit jaar voor het eerst de Verhurend Nederland Awards uitgereikt. De jury heeft in de categorie “Verhuurbedrijf van het jaar”  Riwal uitgeroepen tot winnaar en in de categorie “Verhuurproduct van het jaar” ging Lexstores van Lexrent met de winst ervan door. Tevens werd een eervolle vermelding uitgereikt aan Kors Hoogwerksystemen. Meer informatie over deze uitreiking kun je vinden op onze blog.

 

Beeldmateriaal netwerkevent

Ben je aanwezig geweest op het event en nieuwsgierig naar de beelden? Of ben je niet geweest en wil je weten wat je hebt gemist? Kijk dan hier voor de foto’s en aftermovie.

Delen