Netwerkevent Tobroco Giant dd. 10 november 2022
donderdag 10 november 2022

Verhurend Nederland netwerkevent bij Tobroco Giant druk bezocht

Ruim 100 gasten waren aanwezig tijdens het netwerkevent dat Verhurend Nederland organiseerde bij Tobroco Giant in Oisterwijk op 10 november jl. Het netwerkevent werd gehouden in het geheel nieuw gebouwde Experience Center alwaar de deelnemers te midden van de meest nieuwe versie van de Tobroco machines met elkaar konden netwerken en kennis delen. Het event stond dit keer in het teken van het thema “Innovatie”.

Lezingen

Tijdens het plenaire gedeelte nam Toine Brock, oprichter en eigenaar van Tobroco Giant, de deelnemers mee op zijn reis als ondernemer en de ontwikkeling van een heel eenvoudig lokaal bedrijf tot een grote internationale speler. Vanaf de start van de onderneming in 1996 met twee personen is het bedrijf anno 2022 uitgegroeid tot een internationale fabrikant met 600 FTE met vestigingen in Oisterwijk, Zwolle en Hongarije, een verkoopkantoor in de VS en UK en een dealernetwerk van 753 dealers in 62 landen.

Vervolgens nam Rinse van der Woude, eindbaas bij Hubbel Stadslogistiek, het woord en hij nam de deelnemers mee in een reis naar de stad van 2040. De deelnemers konden tijdens de interactieve sessie hun visie op de toekomst van de stad delen en hoe zij de ontwikkeling van de logistiek in de stad zien. Er is natuurlijk niet één vastomlijnd scenario, maar dat er zaken gaan veranderen dat is iets wat zeker is.

Rondleiding

Aansluitend aan het plenaire gedeelte werden de deelnemers per trein meegenomen voor een rondleiding door het experience center en de complete productielijn van Tobroco Giant. De deelnemers kregen een kijkje in de keuken van Tobroco van de spareparts afdeling tot aan de complete productielijn van de machines van Tobroco.

 

Het event werd afgesloten met een walking diner dat aan de deelnemers de gelegenheid bood om in informele sfeer in contact te treden met collega’s uit de branche.

Verhurend Nederland kijkt terug op een geslaagd event.

Foto’s

Uiteraard zijn er tijdens het event foto’s gemaakt. Deze zijn hier te vinden.

Delen