Livestream event – 12 november 2020
Maandag 4-1-2021

Verhurend Nederland livestream event – 12 november 2020

Op 12 november jl. vond het livestream event van Verhurend Nederland plaats. Nadat de algemene ledenvergadering in april uitgesteld werd vanwege de coronamaatregelen was al gauw duidelijk dat ook de tweede poging om een ledenvergadering en netwerkbijeenkomst te organiseren niet zou slagen.

Om de leden toch te kunnen informeren over de activiteiten, ondersteuning en doelen van Verhurend Nederland werd besloten een livestream event te organiseren. Tijdens dit livestream event werd de algemene ledenvergadering gehouden, werden nieuwe bestuursleden benoemd en werden de plannen voor de toekomst gepresenteerd.

Ook werd de invloed van corona op de Nederlandse en Europese machineverhuurmarkt toegelicht door Pierre Boels – CEO van Boels verhuur en voorzitter van de European Rental Association – en sprak Riemer Rijpkema – voorzitter Eventplatform – over de acties die Eventplatform heeft genomen om aandacht te vragen voor de malaise in de eventbranche door de coronapandemie. Verhurend Nederland is ook aangesloten bij de European Rental Association en Eventplatform om zelf mee te kunnen denken met de oplossingen voor onze branches.

Delen