Carat Nederland B.V.

Info

Name

Carat Nederland B.V.

Over het bedrijf

GEDIAMANTEERDE GEREEDSCHAPPEN SNEL GELEVERD EN PERFECTE SERVICE

Als het om gediamanteerde gereedschappen gaat, kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Carat Nederland levert topkwaliteit als het gaat om diamantzagen, voegenfrezen, slijpkoppen, diamantboren, boormachines, boorstatieven en zaagmachines. Zeker zo belangrijk; wij combineren hoogwaardige producten met een snelle levering en perfecte service. Zodat u probleemloos de afspraken met uw klanten na kunt komen.

 

 

DICHTBIJ DE KLANT

Carat Nederland B.V. is onderdeel van de snelgroeiende, internationale Carat-groep. Met vestigingen in België, Denemarken en wereldwijd importeurs in diverse landen is Carat een gerenommeerd producent en importeur van gediamanteerde gereedschappen en machines voor onder meer het zagen en boren in steen en beton. Als onderdeel van de internationale Carat-groep, zijn we in staat te profiteren van schaalgrootte en innovatiekracht. Tegelijk opereren we als Carat Nederland persoonlijk en zo dicht mogelijk bij de klant.

 

 

INNOVATIEKRACHT

Carat biedt een breed en diep assortiment gediamanteerde kwaliteitsgereedschappen en machines. Wij zetten maximaal in op innovatie. Met voortdurende investeringen in research en ontwikkeling behouden we onze voorsprong in de markt en breiden deze uit waar mogelijk. Dat ziet u terug in de regelmatige introducties van innovatieve producten in ons assortiment.

 

 

LEVERING EN SERVICE

Bij Carat houden we van een zo persoonlijk mogelijke manier van zakendoen. Wij kennen onze klanten door en door en klantrelaties bestaan vaak al vele jaren. Daar zijn we dan ook heel zuinig op. Onze producten zijn uitsluitend leverbaar via de technische vakhandel. Carat ondersteunt haar distributeurs met technische opleidingen, adviezen, demonstraties en andere verkoopondersteunende activiteiten.

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Mark Peeters

Straat

Nikkelstraat 18

Postcode

4823 AB

Plaats

Breda

Telefoon

0765 422 422

E-mail adres

m.peeters@carat-tools.nl

Website

http://www.carat-tools.nl