Gr technics

Info

Name

Gr technics

Over het bedrijf

GR TECHNICS, BELGISCH FABRIKANT VAN DOORDACHTE MOBIELE SYSTEMEN

Reeds 15 jaar staat GR technics garant voor de ontwikkeling, productie en service van mobiele systemen waaronder de STALICO licht -en cameramasten en Energy Storage oplossingen. Afgelopen 5 jaar trekken zij de kaart van duurzaam ondernemen en zijn ze ook toegespitst op hybride generatoren en verhuurden ze als pionier hierbij mobiele zonnepanelen in combinatie met accu-packs.

De STALICO licht- en cameramasten zijn sterk aanwezig bij toonaangevende verhuurbedrijven, industrie en petrochemie alsook onmisbaar op bouw- en infrastructuurwerken. Ze worden het hele jaar door  gefabriceerd. Hierdoor zijn ze steeds uit voorraad leverbaar.

GR technics speelt in op de markt, die alsmaar meer groen en flexibiliteit eist, en zet naast hun hybride generatoren een Off-Grid combinatie mobiele zonnepanelen neer in productie. Deze energieset is de meest ecologische oplossing die enerzijds de CO² reduceert met wel 80%, een flinke € bespaart in gebruik van brandstoffen en anderzijds modulair kan opgezet worden specifiek volgens de wensen van de klant. We beantwoorden hiermee de energieconsumptie van de eindgebruiker met de meest ecologische oplossing en dit met een transparante consumptieprijs.

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Gunter Roefs

Straat

Beemdenstraat 7 b1

Postcode

2340

Plaats

Beerse

Telefoon

0032 495239975

E-mail adres

gunter@gr-technics.be

Website

http://www.gr-technics.be