Huren.nl

Info

Name

Huren.nl

Over het bedrijf

Huren.nl is de meest bezochte verhuursite van Nederland. Maandelijks zoeken ruim 500.000 huurders via Huren.nl een verhuurbedrijf bij hen in de buurt. Huren.nl werkt momenteel samen met ruim 1.200 verhuurbedrijven.

 

De kracht van Huren.nl is het doorsturen van kwalitatief goede leads. Iedere huurder wordt gevraagd welk specifiek product zij willen huren en waar. Indien een verhuurbedrijf dit product of dienst kan leveren in deze specifieke regio, dan wordt het getoond aan de huurder. Door het filteren van de huurders, ontvangt het verhuurbedrijf alleen huurders op de website die relevant zijn. Verhuurbedrijven betalen een klein bedrag per doorgestuurde lead.

 

Naast het doorsturen van kwalitatief goede leads heeft Huren.nl ook veel kennis van online verhuur. Wij adviseren onze klanten over de optimalisatie van de website en het inzichtelijk maken van de online verhuur omzet. Wij bespreken regelmatig de voortgang en bekijken samen hoe de campagne op Huren.nl geoptimaliseerd kan worden. Door constant te optimaliseren verbeteren wij de samenwerking keer op keer.

 

Ben jij benieuwd wat Huren.nl voor jouw verhuurbedrijf kan betekenen? Neem dan is een kijkje op onze website. Wij helpen je graag aan meer online verhuur omzet!

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Daniël Sloof

Straat

Kobaltweg 11

Postcode

3542 CE

Plaats

Utrecht

Telefoon

030-2270035

E-mail adres

contact@huren.nl

Website

http://www.huren.nl