Riwal Hoogwerkers B.V.

Info

Name

Riwal Hoogwerkers B.V.

Over het bedrijf

Er bestaan generalisten en specialisten. Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we: hoogwerkers, verreikers en heftrucks.

Sinds 1968 zijn wij gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier.
Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen. Wij hebben meerdere eigen opleidingscentra met onder meer bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

Riwal is actief in 16 verschillende landen en heeft met 8 vestigingen in de BeNeLux een landelijke dekking in Nederland en België. Wereldwijd hebben we een vloot van meer dan 19.000 machines.

Onze missie is om door de betrokkenheid van onze medewerkers de beste klantervaring te leveren.

Daarnaast is veiligheid onze hoogste prioriteit en volgen we nauwgezet een kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Zo worden al onze machines voor levering en na gebruik grondig gecheckt en goed onderhouden. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Riwal zowel ISO 9001, VCA als OHSAS gecertificeerd is.

Wilt u een korte visuele impressie van Riwal, bekijk dan onze corporate video.

Wilt u weten wat wij verder voor u kunnen betekenen? Lees hier meer informatie

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Stefan Witte, Commercial Manager Rental

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Koen van Steen, Supervisor Rental, Fleet & Logistics

Straat

Maxwellstraat 27

Postcode

3316 GP

Plaats

Dordrecht

Telefoon

088 – 618 18 88

E-mail adres

verhuur@riwal.com

Website

http://www.riwal.com