Schreur Hoogwerksystemen

Info

Name

Schreur Hoogwerksystemen

Over het bedrijf

 

Schreur Hoogwerksystemen is een professioneel verhuurbedrijf van een breed scala aan Hoogwerkers, Steigers, Artilan triangelbruggen, Trappen, Ladders, Dakrandbeveiliging, Mini-glaskranen, Verreikers, Heftrucks en nog meer…..

 

Wij hebben oog voor uw werk, met oplossingen voor uw specifieke situatie met soepele afspraken en korte lijnen…. Over korte lijnen gesproken, wij doen niet moeilijk en houden van snel en kort schakelen, immers de klant is koning. Het gebeurd regelmatig dat een klant eind van de dag nog belt of wij nog de andere morgen een machine kunnen leveren, dan doen wij er alles aan om dat voor elkaar te krijgen linksom of rechtsom, meestal lukt dit en dat geeft dan best wel een goed gevoel.

 

Onze planning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, zodat u optimaal kunt profiteren van onze service en snelheid.

 

U kunt bellen met;  0522-440 445 of mailen naar; verhuur@schreur-meppel.nl voor reserveren of meer informatie

 

 

 

Verhuur

 

Met onze moderne en veelzijdige verhuurvloot staan wij garant voor veilig en goed materieel.

 

De verhuurvloot herkend u aan de groene kleur en wordt regelmatig ververst met nieuwe machines en steeds vaker kiezen wij voor Hybride machines. Met deze Groene Milieu Vriendelijke Hybride Machines willen wij ons onderscheiden.

 

Voor vrijwel elk project is wel een passende oplossing te leveren, en dat tegen scherpe prijzen.

 

Het materieel wordt na einde huur gecontroleerd maar, kan ook tijdens de huur door onze technische dienst gecontroleerd worden, mocht er een storing voordoen dan is onze servicedienst snel op uw werkplek voor hulp, of ruilen wij de machine om zodat uw werkzaamheden door kunnen gaan.

 

Vanzelfsprekend wordt al het materieel elk jaar gekeurd wat plaats vind door een onafhankelijke keuringsinstantie.

 

 

 

Service

 

Service vinden wij uitermate belangrijk, daarom verzorgen wij het transport in eigen beheer.

 

De chauffeur neemt de tijd om het materieel op de afgesproken plek te plaatsen en eventueel korte uitleg te geven. De werklocatie kunnen wij eerst bekijken om samen met u te overleggen welk materieel het meest geschikt is. Dit is net dat beetje extra inspanning wat Schreur Hoogwerksystemen graag voor u doet.

 

 

 

Cursus 

 

Schreur Hoogwerksystemen heeft naast de verhuur ook de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker en Veilig Werken met de Heftruck in zijn programma opgenomen. Doel van deze cursusdag is dat de gebruiker/bediener van de machine weet hoe deze veilig kan/moet werken.

 

Tevens zijn beide cursussen te volgen met code 95 vermelding.

 

De cursussen van Schreur Hoogwerksystemen worden afgerond middels een TÜV Examen waarmee een erkend certificaat behaald kan worden. Hiermee voldoet men aan de eis gesteld in de ARBO wet. Alleen het doorlezen van het instructieboekje is dus niet voldoende!

 

Wij proberen uit te gaan van de wensen en behoeften van de klant.en kunnen deze cursus op maat maken en geven, ook in company, op zaterdag of in de avonduren.

 

Voor meer info of reserveren: verhuur@schreur-meppel.nl

 

 

 

Tot ziens bij Schreur Hoogwerksystemen                                         www.schreur-meppel.nl

 

Contactpersoon

Bert Schreur – Verhuur/planning

Contactpersoon

Jan Boverhof – cursussen

Straat

Industrieweg 1D

Postcode

7949 AJ

Plaats

Rogat (Meppel)

Telefoon

0522-440445

E-mail adres

info@schreur-meppel.nl

Website

http://www.schreur-meppel.nl