Xtra Materieel

Info

Name

Xtra Materieel

Over het bedrijf

Het klantgerichte verhuurbedrijf in Rotterdam e.o.

 


Wij zijn Xtra Materieel B.V.

Xtra Materieel B.V. is in 1998 opgericht. Vandaag de dag zijn we een allround professioneel verhuurbedrijf en hebben we een eigen plaats weten te veroveren op de materieelmarkt.
Het assortiment van bouwmaterieel wordt nog steeds continu met nieuwe productgroepen uitgebreid. Op deze manier kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierbij streven we ernaar om onze producten van haver tot gort te kennen, want alleen zo kunnen we gedegen advies aan u geven.
Werkopnames worden steeds vaker op prijs gesteld en voorkomen dat de verkeerde machine wordt besteld. Altijd zal de klantvriendelijkheid een doorslaggevende rol spelen binnen onze marktbenadering.

 


Bekijk meer

Aanbod materieel verhuur

Aanbod materieel verkoop
NEN3140 en VCA* gecertificeerd verhuurbedrijf
De servicegraad en keuringen (NEN3140) van ons materieel en de netheid van onze locatie zijn speerpunten binnen ons beleid. Wij hopen u te mogen begeleiden op uw project met kennis en product. Loop eens binnen aan de Delftweg in Rotterdam en laat u verrassen door onze veelzijdigheid! Natuurlijk is Xtra Materieel VCA* gecertificeerd en zijn wij actief om ons VGM beleid ieder jaar verder aan te verbeteren.

 


Wie is Wie

Wij streven ernaar om een platte organisatie te blijven zodat het contact met de klanten en relaties direct blijft. Korte communicatielijnen zorgen voor het elimineren van communicatiefouten. De day-to-day-business wordt door Erik Westerhof gerund daarbij direct ondersteunt door de planning Steven Speelman / Richard Paap.
Voor het transport van het materiaal worden goed opgeleide chauffeurs Arno Oranje / Joost van der Ende ingezet welke ieder met hun specifieke kwaliteiten opereren. Het onderhoud aan de machines wordt verzorgd door onze technische dienst Joop Overkleeft / Vincent van Rijen. Het magazijn en terrein worden op orde gehouden door Eric Poel en Dennis Oomen.
De verkoop van bedrijfskleding wordt opgepakt door Cynthia Smit. De financiële administratie wordt gerund door Marian Hennevanger.
Offerte aanvragen > http://www.xtra-materieel.nl/site/offerte

Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur
Gratis verhuurgids > http://www.xtra-materieel.nl/site/gratis-verhuurgids-aanvragen

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Erik Westerhof

Straat

Delftweg 114 D

Postcode

3043 NB

Plaats

Rotterdam

Telefoon

010 – 462 00 10

E-mail adres

E: info@xtra-materieel.nl

Website

http://www.xtra-materieel.nl