Over het bedrijf:

DIXI bestaat dit jaar 50 jaar. Iedereen kent ons huismerk DIXI, waarbij wij natuurlijk niet alleen schone en hygiënische toiletten leveren, maar ze ook wekelijks reinigen.

Met passie maken onze ervaren servicechauffeurs wekelijks de DIXI op locatie schoon, verversen het water van de wasbak en vullen alle gebruiksartikelen aan. Daarnaast is DIXI op duurzaamheidsvlak erg actief, zo rijden we binnenkort rond met Electrische vrachtwagens, heeft onze hoofdvestiging ruim 120 zonnepanelen op het dak, zijn wij aan het experimenteren met een biologisch blauwsel en worden onze nieuwe cabines vervaardigd uit gerecycled plastic afkomstig van visnetten uit zee en oude DIXI’s. Onze klanten bestaan uit een breed palet, van particulieren tot grote bouwondernemingen en tussenverhuurders.

DIXI heeft twee jaar geleden ECO Toilet overgenomen en volledig geïntegreerd. Waardoor nu van twee mooie bedrijven één mooi bedrijf is ontstaan met volledige landelijke dekking. DIXI staat altijd open voor samenwerking met andere verhuurders, klanten vinden het vaak fijn om een originele DIXI te ontvangen.

We hebben nog meer producten in ons assortiment, waaronder toiletcontainers en toiletwagens.

Kortom, bestel de enige echte DIXI! www.dixi.nl

contactpersoon:

Marjan van Ewijk

Adres:
Ketelweg 67
3356 LD Papendrecht
Telefoonnummer:
078-6424000
E-mailadres:
verhuur@dixi.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.