Advanced Mobility Services (AMS)
Over het bedrijf:

Gebruik meer data en verhuur slimmer, web-based verhuursoftware AMS rent

Advanced Mobility Services (AMS), levert de geavanceerde web-based verhuursoftware AMS Rent, een ERP-systeem waarmee u eenvoudig en overzichtelijk de verhuur van bouw- en transportmaterieel boekt en beheert. Het systeem verzamelt en koppelt álle beschikbare data en informatie over (het gebruik van) uw vloot, en kan optioneel geleverd worden met een online verhuurportaal en klantportaal dat het uw huurders supermakkelijk maakt.

AMS Rent is een volledig beveiligde, web-based ERP-omgeving met alle (benodigde) functionaliteiten die moderne verhuurders aan de bouw en logistiek nodig hebben. De oplossing heeft een interactief planbord dat in één oogopslag de verhuurstatus van objecten laat zien, en dat direct overzicht geeft over onder meer reserveringen, contracten, leveringen en (deel)facturen.

Telematica

Maar AMS Rent is meer dan alleen verhuursoftware. De data van bestaande telematica in uw verhuurvloot – maar ook data van een passende, geheel nieuwe telematica-oplossing die AMS desgewenst levert – kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd. Zo bent u klaar voor een toekomst waarin u optimaal profiteert van de data die in steeds meer objecten door sensoren en andere hardware wordt uitgelezen, en die met AMS Rent direct kan worden verwerkt in uw verhuurprocessen. Denk aan informatie over bijvoorbeeld contracten, objectonderhoud en nog veel meer.

Informatie gekoppeld

Het systeem koppelt onder meer informatie over track & trace: waar bevindt een object zich? Wat doet een object, wanneer en hoe lang wordt het gebruikt? Door dergelijke informatie over uw vloot en uw klanten in het verhuursysteem te verwerken, centraliseren en analyseren, waarschuwt AMS Rent voor ongeoorloofd gebruik en kunt u ‘pay-per-use’ verhuren. Of denk aan data die inzicht geeft in schade- en brandstofkosten; ook die wordt in het ERP-systeem realtime verwerkt, zodat u deze gegevens direct terugziet in het huurcontract van de verantwoordelijke huurder. Voor reparaties, preventief onderhoud en periodieke keuringen koppelt het systeem uw objecten aan werkplaatsen en planningen.

Online verhuurportaal en klantportaal

AMS Rent kan worden uitgebreid met een ‘state-of-the-art’ online verhuurportaal, een verhuurmodule die uw klanten het online gemak geeft dat zij in deze moderne tijd verwachten. Dit AMS verhuurportaal, dat volledig is geïntegreerd in de ERP-omgeving AMS Rent, heeft een boekingsplatform waarop uw klanten 24/7 uw volledige vlootaanbod kunnen inzien, en waarop ze objecten uit uw vloot eenvoudig vanaf een pc, tablet of smartphone kunnen reserveren. Aangevuld met het AMS klantportaal hebben uw klanten realtime inzicht in onder meer reserveringen, contracten en facturen, met desgewenst ook verzamelde telematica data over hun gebruik.

Volop mogelijkheden

Door beschikbare data realtime te verwerken tot waardevolle procesinzichten, geeft AMS Rent in één oogopslag overzicht over uw verhuurvloot, wat uw klanten daarmee doen en nog veel meer. AMS zet data écht aan het werk voor u. We lopen daarmee voorop en vertellen er graag over.

contactpersoon:

Adres:
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Telefoonnummer:
085-3038692
E-mailadres:
info@advancedmobilityservices.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.