All-UP.NL BV
Over het bedrijf:

All-up, gevestigd in Almelo, is een gedreven en door de wol geverfde organisatie als het gaat om ladderliften, verhuisliften, aluminium hijskranen en hoogwerkers. Bekende merken in ons assortiment zijn Paus , Klaas, Geda en RSS.

Onze opdrachtgevers zijn in geheel Nederland te vinden. Ze zijn in vele sectoren actief en kunnen in alle gevallen rekenen op onze gedrevenheid, onze vakkennis en ons enthousiasme. Daarenboven zoeken we voortdurend naar nieuwe product-markt-combinaties, waarbij efficiency en veiligheid voorop staan. Met recht durven wij dus te zeggen: All-up brengt u hogerop!

All-up producten
Wij zijn de importeur van Klaas (aluminium hijskranen en autohoogwerkers), Paus (ladderliften, verhuisliften en aanhangerhoogwerkers) en Geda (demontabele ladderliften en stortkokers). Tevens voeren we de RSS dakrandbeveiliging.

All-up opleidingen
Op onze hoofdvestiging in Almelo beschikken we over de juiste faciliteiten om uw mensen op te leiden. Marktconform en praktijkgericht. Onze stevige praktijkervaring, aangevuld met de specifieke productkennis van onze fabrikanten staan daarbij garant voor een ideale mix van theorie én praktijk.

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit…
Uw kraan, ladderlift of hoogwerker dient te allen tijde in een optimale staat van onderhoud te verkeren. Da’s wel zo veilig en logisch natuurlijk. Sterker nog dat moét gewoon en dat zijn we als uw partner aan onze stand verplicht. Daarom werken wij in heel Nederland met mobiele en uiterst goed geëquipeerde werkplaatsen, waarmee u verzekerd bent van een optimale kwaliteit aan uw machinepark en ’25 uur per dag’ kunt u vertrouwen op een hoog gekwalificeerde en snelle dienstverlening.

Graag ontwikkelen we samen met u het onderhoudsconcept, dat uitmondt in een nauwgezet onderhouds- en keuringsplan. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw machinegebruik, de verwachte inzet én eventuele speciale wensen. En bovendien werken wij uitsluitend met originele fabrieksonderdelen, want u weet het: achter All-up staan de bekende merken Paus, Klaas en Geda. Waarmee u van de allerbeste kwaliteit verzekerd bent.

Da´s All-up
Zoals u merkt heeft All-up alles om ook ú hogerop te helpen. Veilig, hoog én snel geleverd. Niet alleen met onze producten trouwens, maar ook met gedegen opleidingen en een bijzondere, meer dan unieke service. Da’s All-up!

contactpersoon:

Ard Nijkamp
Ard Nijkamp All-up

Adres:
Twentepoort-Oost 37
7609 RG Almelo
Telefoonnummer:
0546-544724
E-mailadres:
a.nijkamp@all-up.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.