Arma Machineverhuur
Over het bedrijf:

Breed assortiment, goede kwaliteit, concurrerende prijzen, uitstekende service
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden professionele aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

Oprichting
Arma Verhuur werd in 1978 opgericht door Gerie Sanders en zijn vrouw Ans Sanders- Meijrink. Vanuit een vestiging in Arnhem werd naam gemaakt als verhuurbedrijf van machines en horeca-artikelen. In 1992 werd een tweede vestiging geopend in Veenendaal, waarna in 2003 de machineverhuur en de verhuur van horeca-artikelen werd gesplitst.

Kwaliteit, prijs en service
Naast kwaliteit en prijs, zet Arma in op service. Het verhuurteam is deskundig en hulpvaardig, en de bedrijfsleiding houdt scherp in de gaten welke assortimentsuitbreidingen noodzakelijk zijn. Regelmatig wordt ook tot aanschaf overgegaan naar aanleiding van een concreet verzoek van een klant. Ook speciale verzoeken nemen wij graag in behandeling.

Reserveren en offertes op maat
Wilt u er zeker van zijn dat een machine of materieel op de dag dat u het nodig heeft beschikbaar is, reserveer dan tijdig. Met één telefoontje is het geregeld. In het geval u meerdere machines nodig heeft, of voor een langere periode, vraag dan naar een offerte-op-maat . U bent dan verzekerd van een gegarandeerd scherpe prijs.

Onze vertegenwoordiger komt u desgewenst persoonlijk bezoeken en/ of gaat specifieke locaties bekijken om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

contactpersoon:

Ronald Heij
Arma Machineverhuur Ronald Heij

Adres:
Nijverheidslaan 95-A
3903 AN Veenendaal
Telefoonnummer:
0318-552100
E-mailadres:
info@machineverhuur.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.