Augie Attracties & Events
Over het bedrijf:

Augie Attracties & Events bestaat ruim 20 jaar. In 1999 is het bedrijf op poten gezet door Jan August Minke. Wat begon met één luchtkussen en een clowns-act is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd attractieverhuurbedrijf met het grootste aanbod van Noord Nederland.

Diversiteit is onze kracht:
Ons aanbod is groot en divers. Dat moet ook wel. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij hebben veel verschillende soorten klanten. Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen, wijkcentra, winkelcentra, evenementenbureaus en festivals. Ze weten ons allemaal te vinden. Onze Top Attracties zoals de Bungee Trampoline, Looping Bikes en Spidertoren staan op evenementen door heel Nederland. Met onze top attracties zijn wij bijzonder, exclusief en onderscheidend.

Het team:
Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken. Eén van de medewerkers omschrijft het werken bij Augie als volgt: “Eigenlijk voelt iedere klus als een soort schoolreisje”
Met een enthousiast team van 20 medewerkers staan wij graag voor onze klanten klaar. Ons team is gedreven, kundig, betrouwbaar en klantgericht.

Augie: waar plezier en veiligheid hand in hand gaan
Luchtkussens zijn erg populair op een feest of evenement! Maar verlies hierbij nooit de veiligheid uit het oog. Wij hebben de plicht om onze klanten te voorzien van advies en informatie bij het huren van een luchtkussen. U heeft de zorgplicht én verantwoordelijkheid over de kinderen/deelnemers die hier gebruik maken. Zie je het niet zitten om een luchtkussen zelf op te bouwen en te begeleiden? Wij verzorgen het graag voor je.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf, onze artikelen en de mogelijkheden?
Kijk dan eens op onze website: www.augie.nl en neem vrijblijvend contact met ons op.

contactpersoon:

Jan August Minke en Natasja Nijenkamp

Adres:
Rollepaal 3
7701 BR Dedemsvaart
Telefoonnummer:
0523-614823
E-mailadres:
info@augie.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.