Axitraxi B.V.
Over het bedrijf:

Axitraxi is al ruim 30 jaar een begrip in de attractieverhuur. Of het nu gaat om een springkussen voor een kinderfeestje of een compleet verzorgde personeelsdag, Axitraxi is de juiste attractiepartner voor ieder evenement. Door continu te innoveren blijft Axitraxi de concurrentie voor en hebben ze zeer unieke en bijzondere attracties in het assortiment.

Die jarenlange ervaring wordt ook ingezet bij de productie en verkoop van attracties. Met Jump Factory wordt zowel aan binnen- als buitenland springkussens, stormbanen, glijbanen en andere opblaasbare attracties geleverd. Dit kan variëren van een standaard luchtkussen uit voorraad tot een compleet op maat gemaakt inflatable park.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die met u mee denkt? Wij helpen u graag uw evenement onvergetelijk te maken!

contactpersoon:

Bob Coppens

Adres:
Bijsterhuizen 1178
6546 AS Nijmegen
Telefoonnummer:
024-3582885
E-mailadres:
coppens@axitraxi.nl
Website:
Axitraxi

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.