BALJETGROEP
Over het bedrijf:

De BALJETGROEP (www.baljetgroep.nl) is gespecialiseerd in het bedenken, creëren, regisseren en uitvoeren van klein- en grootschalige evenementen, inclusief het boeken van artiesten en orkesten, met name voor de zakelijke markt. De BALJETGROEP biedt een compleet product aan.

Vanaf het idee tot en met de uitvoering. Op basis van een uitgebreide inventarisatie worden doelstellingen vertaald, via een concept naar een compleet uitgewerkt plan. Zo wordt kennis van faciliteiten, catering, techniek, logistiek en communicatie op efficiënte wijze met elkaar gecombineerd. Juist die brede kennis op verschillende gebieden is de juiste combinatie om optimale resultaten te kunnen boeken. Een goed persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en altijd bereid zijn om een aantal stappen extra te doen zijn de persoonlijke eigenschappen van de BALJETGROEP.

contactpersoon:

Gerry Baljet

Adres:
De Huchtstraat 19
1327 EB Almere
Telefoonnummer:
0365332834
E-mailadres:
Gerry@baljetgroep.nl
Website:
Baljetgroep

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.