Betaguard B.V.
Over het bedrijf:

BETAGUARD: DÉ SPECIALIST VAN TIJDELIJKE BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Al sinds 1999 biedt BetaGuard tijdelijke beveiligingsoplossingen voor diverse toepassingen in de bouw. De beveiligingssystemen zijn volledig mobiel (draadloos) en daardoor geschikt om te gebruiken in verschillende branches. Waar vaste systemen vaak niet flexibel genoeg zijn, bieden de tijdelijke beveiligingssystemen van BetaGuard de oplossing. Ook op het gebied van camerabewaking en toegangscontrole biedt BetaGuard maatwerk voor iedere bouwlocatie. Met behulp van de betrouwbare oplossingen van BetaGuard weet je zeker dat je goed beveiligd bent tegen inbraak, vandalisme, brand, diefstal en meer! BetaGuard is dan ook niet voor niets dé specialist in het verhuren van tijdelijke beveiligingssystemen voor diverse toepassingen.

Tijdelijke beveiliging

De beveiligingssystemen van BetaGuard zijn met uitstek geschikt voor tijdelijke projecten in de bouw. Doordat de tijdelijke beveiligingssystemen draadloos zijn, kunnen ze gebruikt worden voor verschillende toepassingen in diverse branches. Beperk risico’s als het gaat om vandalisme, diefstal en inbraak. Dankzij de tijdelijke BetaGuard beveiligingssystemen kun je de bouwplaats met een gerust hart verlaten na een dag werken. Of je nou op zoek bent naar een inbraaksysteem, brandmeld- en ontruimingssysteem of toegangscontrolesysteem: BetaGuard helpt je graag verder.

Beveiliging tegen inbraak

Wil je maatregelen nemen met betrekking tot inbraakbeveiliging? BetaGuard biedt diverse systemen aan om te voorkomen dat indringers de bouwplaats betreden. Het komt helaas nog regelmatig voor dat koper, stroomkabels of machines worden gestolen op bouwplaatsen die niet goed beveiligd zijn. Geef dieven geen vrij spel maar zorg voor een goed inbraaksysteem op de bouw. Het detectiesysteem van BetaGuard met draadloze sensoren biedt veel voordeel als je tijdelijk een terrein wilt beveiligen. Het is veelzijdig inzetbaar en bewezen effectief tegen inbraak. Het is tevens onafhankelijk van stroomuitval en diverse weersinvloeden.

Zeker in combinatie met andere inbraaksystemen van BetaGuard, zoals bijvoorbeeld camerabewaking, wordt de veiligheid op de bouwplaats aanzienlijk verbeterd.

Brand en ontruiming

Leegstaande panden en gebouwen die gerenoveerd worden voldoen vaak niet aan de juiste eisen met betrekking tot brandveiligheid. Vaak zijn er geen brandmelders in de panden aanwezig, en wanneer deze er wel zijn functioneren ze vaak niet naar behoren. Om er zeker van te zijn dat de locatie ook tijdens de bouw veilig is, heeft BetaGuard een brandmeld- en ontruimingssysteem voor tijdelijke bouwplaatsen. Dit brandmeldsysteem bestaat uit verschillende melders die draadloos met elkaar communiceren. Wanneer er brand uitbreekt op de bouwplaats, is aan de alarmerende sensor te herleiden waar de brand precies is ontstaan. Hierdoor kan nog sneller actie worden ondernomen en de schade zo veel mogelijk worden beperkt.

Tijdelijke toegangscontrole

Tijdelijke toegangscontrole nodig op de bouwplaats? BetaGuard voorziet in tourniquets, slagbomen en schuifpoorten. Daarnaast beschikt BetaGuard over het registratie- en toegangscontrolesysteem Bouwpas en een eigen systeem: BetaVisit. Een uniek toegangscontrole systeem waarmee alleen bevoegden toegang kunnen krijgen tot de bouwlocatie en wat tevens gekoppeld is aan een managementinformatiesysteem; ideaal voor aannemers en onderaannemers.

contactpersoon:


Johan Starreveld
Algemeen Directeur
tel: 06-46272845

Robert van Ooyen
Accountmanager
tel: 06-23176403

Patick van Eldik
Accountmanager
tel: 06-23652399

Koen Buurma
Accountmanager
tel: 06-13348783

Monique Hoekstra
Team Coördinator Sales
tel: 06-57967561
Adres:
Weijinkseweg 30
7558 PL Hengelo
Telefoonnummer:
074-2509906
E-mailadres:
info@betaguard.nl
Website:
Betaguard

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.