Böcker Nederland B.V.
Over het bedrijf:

Böcker Nederland is met haar eigen Nederlandse vestiging een 100% dochteronderneming van Böcker Maschinenenwerke GmbH uit Duitsland. De Böcker-Group is met haar eigen vestigingen in Europa een sterke speler op het gebied van hijs- en heftechniek. Met bijna 500 medewerkers zorgt Böcker voor een Duits kwaliteitsproduct en een zeer hoge servicegraad.

Böcker is de grootste producent van aluminium ladderliften, verhuisliften, aanhangerkranen en aluminium autokranen. Op het gebied van personen- goederenliften, hefsteigers, serviceliften, eenpersoons hoogwerkers, materialenliften, ladderliften, verhuisliften, aanhangerkranen en autokranen kiest u bij Böcker altijd voor de beste kwaliteit.

Böcker Nederland verzorgt voor Nederland de verkoop, service, keuringen van haar producten. Tevens is Böcker een innovatieve speler in de verhuur van haar personen- en goederenliften. Voor transportoplossingen van mensen en materiaal kan Böcker u door gebruik te maken van modulaire liftsystemen de juiste lift voor het juiste werk aanbieden.

Bezoek nu onze nieuwe website voor meer informatie: www.boecker.nl

contactpersoon:

Koen Wenting
Commercieel manager

Pieter Majoor

Adres:
De Geerden 22
5334 LE Velddriel
Telefoonnummer:
0418-571444
E-mailadres:
wenting@boecker.nl
Website:
Böcker Nederland

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.