Boels Verhuur B.V
Over het bedrijf:

Boels Rental is één van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event-equipment. Het bedrijf telt meer dan 400 eigen vestigingen in 11 Europese landen, waarvan 125 in Nederland.

Naast het bieden van kwalitatief onderscheidende producten voor bedrijven en particulieren, ondersteunt Boels zakelijke klanten in verschillende sectoren met projectrealisatie, logistiek en materieelbeheer. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels opdrachten voor onder meer bouwsector, industrie, event-sector, overheden en non-profit instellingen.

Behalve het grootste netwerk op het gebied van generalistische verhuur, biedt Boels een divers en toenemend aantal professionele specialisaties aan. Met dit brede portfolio wordt verder invulling gegeven aan de unieke één loketfunctie van het bedrijf. Dankzij het one-stop shopping principe kan Boels Rental zijn klanten bovendien altijd optimaal bedienen.

Contactpersoon:

Jeffrey Bosch
Boels Verhuur Jeffrey Bosch

Adres:
Dr. Nolenslaan 140
6136 GV Sittard
Telefoonnummer:
046 – 459 2159
E-mailadres:
info@boels.com
Website:
Boels Verhuur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.