Boels Verhuur B.V
Over het bedrijf:

Materieel, service en kennis voor u zo eenvoudig mogelijk beschikbaar maken. Dat is waar Boels Rental voor staat. Geen machines in eigen beheer maar enkel gebruiken waar en wanneer u ze nodig heeft. Zodat u zich volledig kunt richten op uw project. Wij denken met u mee voor de beste huuroplossing .Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Ook als u een uitzonderlijk verzoek heeft, is Boels uw partner.

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Met meer dan 650.000 verhuuritems hebben we het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar via ons netwerk van meer dan 750 vestigingen in 18 landen. Kijk voor het volledige verhuurassortiment en het laatste nieuws op www.boels.com

contactpersoon:

Jeffrey Bosch
Boels Verhuur Jeffrey Bosch

Adres:
Dr. Nolenslaan 140
6136 GV Sittard
Telefoonnummer:
0900 – 0551
E-mailadres:
info@boels.com
Website:
Boels Verhuur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.