Brinkmann & Niemeijer
Over het bedrijf:

Brinkmann & Niemeijer is de specialist op het gebied van energiesystemen. Iedere toepassing heeft andere wensen aan de energieoplossing, deze wensen kunnen gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld emissie eisen, gebruiksvriendelijkheid of transporteerbaarheid. Op basis van de vraag van de klant gaan onze Sales Engineers uitdenken wat het best past binnen deze vraag. Brinkmann & Niemeijer biedt hierin een verscheidenheid van oplossingen, aangezien we zowel standaard- als klant specifieke totaaloplossingen bieden.

De standaard oplossing is vaak de goedkopere oplossing, en kunnen wij met onze kennis en kunde vaak nog ombouwen naar de wens van de klant.

De klant specifieke oplossingen kunnen wij helemaal maken zoals de klant wil. De vraag wordt bij ons neer gelegd en wij gaan op zoek naar de perfecte oplossing die naadloos aansluit op de wensen zoals beschreven. Brinkmann & Niemeijer werkt het product uit, bij gecompliceerde producten met een 3D ontwerp, waarna de klant een gedegen ontwerp ontvangt vanuit B&N. Welke in nauwe samenspraak nog aangepast kan worden. De monteurs van B&N gaan aan de slag in onze werkplaats te Twello en bouwen het energiesysteem volgens de tekeningen zoals aangeleverd door de engineers. Belangrijk is dat het systeem goed getest wordt, dus alvorens het op transport gaat, zorgen wij ervoor dat systemen zijn getest en voldoen aan de gestelde eisen en wensen van de klant. Hiervoor beschikt B&N over een eigen testruimte.

Door de kennis en kunde die B&N in huis heeft, kunnen wij perfect oplossingen bieden voor eenieder zijn energievraag. In de verhuur sector is het van belang dat de energiesystemen mobiel zijn, een lange autonomie hebben, gebruiksvriendelijk zijn en nog veel meer. Brinkmann & Niemeijer heeft, door de jarenlange ervaring op het gebied van stroomvoorziening, de oplossingen in huis om u te helpen met uw energievraag.

Op innovatiegebied zijn wij ook uw partner zo produceren en ontwikkelen wij ook systemen voor de (nabije) toekomst, denk hierbij aan:

  • Waterstof verbrandingsmotoren (JCB)
  • Waterstof brandstofcel
  • Biogas generatoren
  • Hybride systemen (batterij)

contactpersoon:


Paul Lenderink

Adres:
Engelenburgstraat 45
7391 AM Twello
Telefoonnummer:
0571-276900
E-mailadres:
p.lenderink@bnmotoren.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.