Burgers Verhuur
Over het bedrijf:

Burgers Verhuur is een snelgroeiend Brabants machineverhuurbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Frank Burgers en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige verhuurpartner voor middelgrote en grote bedrijven in de bouwsector. Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Breda verhuren wij een ruim assortiment van A-merk machines voor bouwprojecten in heel Nederland. Ons verhuuraanbod bestaat uit 600+ machines, waaronder: hoogwerkers, verreikers, heftrucks, knikladers, graafmachines en meer. Onze machinevloot wordt continu uitgebreid en vernieuwd, zo houden we onze machinevloot jong.

Wij geloven in machineverhuur met een hoog serviceniveau. Daarom werken we als partners met onze klanten samen, met eerlijk advies, wederzijds begrip en een flexibele houding. Denken in oplossingen kunnen wij als de beste en we zetten alles op alles om onze klanten te helpen. Zo voorzien we onze klanten op het juiste moment en op de gewenste locatie van de meest efficiënte machine voor elk project.

Met goed onderhoud en tijdige keuring zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd een betrouwbare en goed werkende machine huren. Burgers Verhuur beschikt over een eigen werkplaats en een team van ervaren, gecertificeerde monteurs. Mocht er toch iets aan de hand zijn met een machine, dan staat er 24/7 een servicemonteur paraat, want het voorkomen van stilstand heeft onze top prioriteit.

Onze transportafdeling bezorgt onze machines op elke gewenste locatie. Door de korte lijnen tussen onze chauffeurs, planning en klanten, kunnen wij een flexibele planning hanteren. Afhalen op afspraak bij de vestigingen van Burgers Verhuur in Tilburg en Breda is ook mogelijk.

Wij willen machines huren zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we onze klanten een uitgebreid online klantportaal. Via het klantportaal van Burgers Verhuur is machines huren nog makkelijker en hebben klanten altijd en overal toegang tot hun lopende contracten, huurgeschiedenis en facturen. Het afmelden van machines is in het klantportaal in recordtempo geregeld.

contactpersoon:

Adres:
Vestiging Tilburg
Jules Verneweg 108
5015 BM Tilburg

Vestiging Breda
Konijnenberg 47
4825 BC Breda
Telefoonnummer:
088-1123600
E-mailadres:
info@burgersverhuur.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.