Calculus
Over het bedrijf:

Track, monitor and operate your assets remotely!
De juiste meetoplossingen, connectiviteit en dashboards om elk type apparatuur te monitoren en op afstand te bedienen. De grootste ergernis van verhuurbedrijven die we hebben geholpen, was dat hun schema’s in het verleden volledig in de war waren.
Ze hadden geen inzicht in de status van hun installaties in het veld. Ze hadden geen idee of ze door konden naar het volgende project, of ze onderhoud nodig hadden of dat ze met een lege batterij kampten. Onnodige interventies door dure servicemonteurs waren zowel een frustratie voor onze klanten als voor hun klanten.
Niets zo vervelend als een monteur sturen voor een simpele reset of voor een leeggelopen generator. Denk aan al dat papierwerk waar onze klanten mee worstelden. Van het nakijken en overtypen van draaiuren en meterstanden tot de ergernis van allerlei verschillende platformen van apparaten die vaak maar gedeeltelijk gedigitaliseerd waren. Het overzicht was zoek, platforms werden nauwelijks gebruikt en de kosten van al die dingen werden elke maand pijnlijk duidelijk.
Komt dit je bekend voor? Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon:


Bas Smits (Sales Manager Nederland)

Adres:
Kempenseweg 12
E-3690 Zutendaal (België)
Telefoonnummer:
0032-89696980
E-mailadres:
hallo@calculus.group
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.