Collé Sittard Verhuur B.V.
Over het bedrijf:

Collé Rental & Sales, met haar hoofdvestiging in Sittard verhuurt bouwmachines in heel Europa. Het familiebedrijf bestaat meer dan 100 jaar en de ruim 500 medewerkers in de Benelux en Duitsland bedienen een markt die continu in beweging is. Met een ruim én specialistisch assortiment van meer dan 10.000 machines op het gebied van onder meer hoogwerkers, heftrucks, (roterende) verreikers, mobiele hijskranen, graafmachines, tijdelijke accommodaties en hijs- en hefmiddelen bedient Collé de bouw-, industrie-, grondverzet-, intern transport-, tuin- en park- en evenementensector.

 Zoals u van een professionele verhuurder mag verwachten ontvangt u enkel goedgekeurde machines (BMWT keuring) voorzien van een gedegen instructie en afgeleverd door onze eigen chauffeurs. En natuurlijk staan wij, ook op locatie, klaar om service te verlenen. Als een van de weinigen in onze branche is Collé gecertificeerd voor trede 3 op zowel de MVO-prestatieladder als de CO2-prestatieladder gecertificeerd. Dit betekent dat we verantwoorde keuzes maken ten aanzien van milieu, de belangen van onze stakeholders en de samenleving (waaronder ook ons personeel).

Wilt u meer weten over Collé, bezoek onze website (www.colle.eu), neem contact met ons op of loop binnen op een van onze vestigingen in Nederland (Sittard, Eindhoven, Rotterdam, Lexmond, Groningen of Eemshaven), Duitsland (Berlijn, Bremen, Hamburg, Leer, Osnabrück, Ostwestfalen of Philippsburg) of België.

contactpersoon:

Michiel Verhoeven

Adres:
Nusterweg 100
6136 KV Sittard
Telefoonnummer:
046-4574100
E-mailadres:
verhuur@colle.eu
Website:
Colle Sittard Verhur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.