Collé Sittard Verhuur B.V.
Over het bedrijf:

Collé Rental & Sales, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Sittard, is een vooraanstaand Europees familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1900. Door de jaren heen heeft Collé zich ontwikkeld en gespecialiseerd in de verhuur van bouwmachines. Met een indrukwekkend assortiment van 26.000 machines, waaronder hoogwerkers, heftrucks, (roterende) verreikers, mobiele hijskranen, graafmachines, tijdelijke accommodaties en hijs- en hefmiddelen, voorziet het bedrijf in de behoeften van diverse sectoren. Collé bedient hiermee de bouw-, industrie-, grondverzet-, intern transport-, tuin- en park- en evenementensector.

Het team, bestaande uit meer dan 700 medewerkers verspreid over vestigingen in de Benelux, Duitsland en Denemarken, staat garant voor kwaliteit. Klanten kunnen rekenen op machines die voldoen aan de BMWT-keuringseisen, en worden altijd voorzien van grondige instructies en een persoonlijke levering. Bovendien onderstreept het bedrijf zijn commitment aan duurzaamheid, zoals blijkt uit hun certificeringen op de MVO- en CO2-prestatieladders. Voor meer informatie  kun je terecht op www.colle.eu. Voor een persoonlijke kennismaking ben je welkom op een van de vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg of Denemarken.

contactpersoon:

Michiel Verhoeven

Adres:
Nusterweg 100
6136 KV Sittard
Telefoonnummer:
046-4574100
E-mailadres:
verhuur@colle.eu
Website:
Colle Sittard Verhur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.