CS Rental B.V.
Over het bedrijf:

CSrental is gespecialiseerd in het bieden van klimaatoplossingen voor de industrie, offshore, bouw, ATEX omgevingen en wederverhuur. Wij spreken, door de jarenlange ervaring in de verhuur, ook niet meer over de verhuur van producten maar over de verhuur van oplossingen.

CSrental biedt tijdelijke oplossingen aan op het gebied van bevochtiging, droging, explosiegevaarlijke omgevingen in de industrie, koeling, luchtreiniging, stofafzuiging, thermografie, ventilatie en verwarming.

Door de flexibele instelling en ervaring in de branche, zijn wij in staat snel en probleemgericht te reageren op eventuele calamiteiten.

Calamiteiten
Niemand is eigenlijk echt voorbereid op een calamiteit zoals een brand, wateroverlast of een stroomstoring. Indien er een dergelijke calamiteit heeft plaatsgevonden, is het van belang hierop direct te kunnen anticiperen. CSrental biedt hiervoor direct oplossingen aan met de benodigde apparatuur, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt kan worden.

Bent u op zoek naar een klimaatoplossing?
Neem dan contact met ons op via +31 16 149 34 60.

contactpersoon:

Adres:
Bredaseweg 56A
4861 TD Chaam
Telefoonnummer:
016-1493460
E-mailadres:
info@csrental.nl
Website:
CS Rental

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.