D.J. Bac B.V.
Over het bedrijf:

D.J. Bac B.V.

Bac Verhuur, opgericht in 1987 is actief op het gebied van verhuur en verkoop van hoogwerkers. De laatste jaren zijn we ook actief in de verhuur van heftrucks, verreikers en elektrische pompwagens.

Na te zijn gestart met een aanhangerhoogwerker, is het bedrijf in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 20 werknemers en ca. 400 hoogwerkers. In juni 2008 heeft het bedrijf intrek genomen in een geheel nieuw pand op het distripark Doelwijk te Waddinxveen.

Vanuit deze centrale vestiging, kunnen wij door het gehele land hoogwerkers leveren. Ook kunnen we hoogwerkers door heel Europa leveren, we hebben eigen transport hiervoor.

Door het grote aantal specialistische machines, kunnen we voor vrijwel elk hoogteprobleem een oplossing bieden. We leveren hoogwerkers vanaf 4 meter tot 57 meter in alle soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 150 verschillende machines.

contactpersoon:

Dick Bac

Jan Dirk Bac

Adres:
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Telefoonnummer:
0180-445966
E-mailadres:
info@bachoogwerkers.nl
Website:
Bac hoogwerkersverhuur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.