De Feestverhuurder
Over het bedrijf:

De Feestverhuurder: Uw Partner in Feestplezier sinds 2009

Sinds 2009 is De Feestverhuurder uit Zevenhuizen (zh) dé vertrouwde naam in het creëren van onvergetelijke evenementen. Als allround verhuur bedrijf streven we ernaar om uw feestelijke visie tot leven te brengen met een breed scala aan hoogwaardige diensten en materialen.

Onze Expertise:
Met ruim een decennium aan ervaring begrijpen we de kunst van het feestvieren. Ons uitgebreide assortiment omvat:

 • Tenten: Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige vieringen, onze tenten bieden de perfecte setting voor uw evenement.
 • Springkussens en andere opblaasattracties: Breng een lach op het gezicht van jong en oud met onze kleurrijke en veilige attracties.
 • Spellen: Voeg een speels element toe aan uw feest of evenement met ons diverse aanbod aan spellen voor urenlang vermaak.
 • Horeca Materialen: Maak indruk met stijlvolle en functionele horeca materialen die uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

Uitbreiding van Ons Assortiment:

Naast onze kernproducten hebben we ons assortiment uitgebreid om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek ook onze:

 • Afzetpalen en Rodelopers: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw evenement met onze afzetpalen en rodelopers voor een grandioze entree.
 • Serviesgoed en Glaswerk: Presenteer uw culinaire creaties in stijl met ons hoogwaardige serviesgoed en glaswerk.
 • Fun Food Machines: Maak uw feest extra smakelijk met onze fun food machines, van popcorn tot suikerspin van poffertjes tot hotdog.
 • Licht en Geluid: Creëer de juiste sfeer met ons professionele licht en geluid, perfect afgestemd op uw evenement.
 • Meubels: Verhoog de stijl van uw evenement met onze diverse meubelverhuur, inclusief statafels, krukken en buffettafels, allemaal elegant afgewerkt met prachtige rokken in een breed scala aan kleuren.

Kwaliteit:

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en voldoen aan de laatste regelgeving en eisen vanuit de overheid. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen, waardoor uw evenement niet alleen spectaculair maar ook veilig en conform de voorschriften is.

Wat Maakt Ons Uniek:

Als allround verhuur bedrijf streven we ernaar om verder te gaan dan alleen het leveren van materialen. We zijn uw partners in het realiseren van de perfecte sfeer voor uw evenement. Ons toegewijde team staat klaar om uw wensen te begrijpen en te vertalen naar een naadloze uitvoering.

Waarom De Feestverhuurder?

 • Ervaring: Sinds 2009 brengen we feesten tot leven met een ongeëvenaarde expertise.
 • Kwaliteit: Onze materialen voldoen aan de hoogste normen en zijn in overeenstemming met de laatste regelgeving en eisen vanuit de overheid.
 • Service: Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We gaan verder om aan uw verwachtingen te voldoen.

 

contactpersoon:


Danny van den Elshout

Adres:
Knibbelweg 73D
2761 JC Zevenhuizen
Telefoonnummer:
010-7600194
E-mailadres:
info@defeestverhuurder.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.