De Groene Aggregaat Nederland B.V.
Over het bedrijf:

De mobiele hybride aggregaten, die De Groene Aggregaat in Zuidoostbeemster produceert, zijn dankzij het gebruik van hybride technologie duurzamer, zuiniger, stiller en schoner.
De Groene Aggregaat verkoopt en verhuurt de mobiele hybride aggregaten.
Zowel huur (wederverhuur) als koop valt snel rond te rekenen voor bedrijven in de bouw, infra en wederverhuur, zeker in combinatie met de positieve impact op de CO2-Prestatieladder. Dankzij “De Groene Aggregaat” is straks de bouwplaats weer een stuk efficiënter schoner en duurzamer.

Fikse besparing
Voor grotere bedrijven in de bouw, infra en Rental companies, valt volgens Johan de Leeuw koop rond te rekenen:
Uitgaande van € 20.000 aan rente en aflossing per jaar en een afschrijvingsperiode van vijf jaar, is koop van De Groene Aggregaat per jaar ruim € 40.000 goedkoper dan de aanschaf van een conventionele aggregaat. De besparing van € 40.000 is het gevolg van aanzienlijke lagere dieselkosten, die uiteraard direct gepaard gaat met een groot milieuvoordeel in de vorm van een substantiële verlaging van de CO2-uitstoot (de CO2-Prestatieladder).

Of koop of huur voor U voordeliger is hangt af van de looptijd van het project.
Bij koop heeft U het voordeel dat de hybride aggregaat geschikt kan worden gemaakt voor biodiesel, lpg, wat uiteraard de gunstige invloed op de CO2-Prestatieladder nog versterkt.
Bovendien kunnen we bij koop aggregaten leveren met hogere vermogens, tot wel 500 KVA. Net als bij conventionele aggregaten, varieert de capaciteit in ons huursegment van 10 tot 100 KVA.”

Inruildeals
Wilt u ook duurzamer en verantwoorder gaan ondernemen?
De Groene Aggregaat start vanaf 1 mei de inruildeals, daarbij kunt U uw conventionele aggregaat inruilen en ontvang korting op een Hybride Aggregaat.
Bel 0299-41 66 41 en vraag/informeer wat uw diesel aggregaat nog waard is aan één van onze medewerkers.

contactpersoon:

Ron Schaafsma

06-38176889

Adres:
Vredenburghweg 2
1461 GT Zuidoostbeemster
Telefoonnummer:
0299-416641 / 06-25418997
E-mailadres:
verhuur@degroeneaggregaat.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.